Af - 27/03-15 09:28; Opdateret: 27/03-15 13:57

Tysk politi: - Vi har fundet vigtige spor i 2. pilotens hjemTysk politi: - Vi har fundet vigtige spor i 2. pilotens hjem

Tysk politi har fundet noget, der "kan være et betydeligt spor" i sagen om, hvorfor andenpiloten angiveligt styrtede Germanwings-flyet ned i Alperne.

Bildstrecke im Grossformat »

Ud fra oplysingerne om, at andenpiloten Andreas Lubitz bevidst skulle have styrtet Germanwings-flyet ned i Alperne, foretog det tyske politi sent torsdag aften en ransagning af hans lejlighed og af familiens hjem.

- Vi har fundet noget, som nu bliver taget med til yderligere undersøgelser. Vi kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvad det er, men det kan være et meget betydeligt spor i sagen om, hvad der skete, fortæller politiets talsmand til Daily Mail.

Det tyske politi tog en stationær og en bærbar computer med samt nogen andre genstande, men de vil ikke gå i nærmere detaljer om, hvad de præcist har fundet. De afviser, at der tale om et selvmordsbrev.

Flystyrt: Pilot satte autopiloten til 30 meters højde
Flystyrt: Pilot satte autopiloten til 30 meters højde

Ransagningerne foregik to forskellige steder. Den ene var i Andreas Lubitz' lejlighed i Montabaur tæt på Düsseldorf. En lejlighed, som han menes at have delt med sin kæreste, som han ifølge tyske Bild havde kærestesorger over, fordi de var gået hver til sit.

Det andet sted var et hus i samme område, som han ifølge The Telegraph menes at have delt med sine forældre. Han skulle have brugt cirka lige meget af sin tid i hver af de to boliger, og derfor valgte politiet at undersøge begge steder.

Tysk politi ransager andenpilots hjem efter dødsstyrt
Tysk politi ransager andenpilots hjem efter dødsstyrt

28-årige Andreas Lubitzvar var angiveligt manden, der tirsdag fik Germanwings-flyet 4U9525 til at styrte ned i Alperne i det sydlige Frankrig. Torsdag kom det frem, at piloten Andreas Lubitz var alene i cockpittet i de sidste minutter, inden flyet smadrede ind i en bjergside.

De franske myndigheder anslår derfor, at han havde til hensigt at ødelægge flyet. Blandt andet er det også kommet frem, at flyets autopilot blev ændret fra 11,5 kilometers højde til lige omkring 30 meter.

Pilot fløj med vilje ind i bjerg
Pilot fløj med vilje ind i bjerg

Flystyrt: Det ved vi om andenpiloten
Flystyrt: Det ved vi om andenpiloten

LÆS OGSÅ: Tysk avis: Pilot havde alvorlige psykiske problemer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Snapchat gjorde grin med Rihanna:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx