Af - 18/07-16 14:57

Nice-ofre mindes med blomster - gerningsmand får sten, spyt og skodderNice-ofre mindes med blomster - gerningsmand får sten, spyt og skodder

Den 31-årige gerningsmand fra torsdagens terror i Nice får en grim "hyldest".

Bildstrecke im Grossformat »
Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice. Terrorofrene, der måtte lade livet, da en 31-årig mand pløjede ind i en menneskemængde med en stor lastbil, mindes med et stort blomsterhav på strandpromenaden i Nice.

Ofrene for torsdagens terrortragedie på Bastille-dagen i Nice mindes med et rent blomsterhav på strandpromenaden. Den 31-årige fransk-tunesiske gerningsmand, der blev skudt og dræbt af politiet, får en knap så flot hyldest. Det skriver metro.co.uk.

Faktisk er hyldest det helt forkerte ord.

Efter en to kilometer lang zigzag-torpedering af feststemte og uskyldige mennesker på Promenade des Anglais i Nice, blev Mohamed Lahouaiej-Bouhlel skudt af politiet i den 16 meter lange lastbil, der var hans dødsvåben.

Indtil da havde han taget 84 mennesker med sig i døden, kvæstet 202, hvoraf 18 stadig er i kritisk tilstand, ifølge de seneste meldinger.

Blomsterhavet vokser og vokser på promenaden, hvor ofrene mindes med blomster, hvor ligene blev fundet.

Gerningsmanden får dog en helt anden behandling. Der hvor han blev skudt, smider folk sten, cigaretskodder og spytter.


LÆS OGSÅ: Terrorist sendte selfie til bror: Dernæst begik han massedrab

LÆS OGSÅ: Blomsterhavet på strandpromenaden i Nice vokser

LÆS OGSÅ: Ofrene fra Nice mindes i den Franske Kirke i København

LÆS OGSÅ: Myndigheder kan stadig ikke koble Nice-angriber med IS

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx