Af Lars Dinesen - 12/10-17 16:23

Landmand dræber 79 pattegrise: Delte video af 'maveplasker' på socialt medieLandmand dræber 79 pattegrise: Delte video af 'maveplasker' på socialt medie

Nu skal han i fængsel i 15 måneder for sin 'spøg.'

storybild

Modelfoto.

To mænd på 18 og 22 år er i Spanien blevet frakendt retten til at arbejde med dyr i 3,5 år. Den ene skal nu 15 måneder i fængsel. Dommen får de for at optage en video, der resulterede i 79 døde smågrise, som de to delte på WhatsApp.

Det skriver The Sun.

21 sekunders video var nok til at den spanske dommer kaldte spanieren og litauerens handlinger for frastødende og grum handling, som ikke kunne retfærdiggøres på nogen måde. De to arbejdede som medhjælpere hos en svineavler, hvor de to skulle genne smågrisene fra den ene ende af stalden til en anden. Da pattegrisene, der var mellem 19 og 27 dage gamle, var stimlet sammen i den smalle korridor, så valgte den ene mand at kravle op på hegnet, hvor han lavede tre maveplaskere i flokken.

Anklageren forklarede, at manden brugte de sammenstuvede grise som en 'svømmepøl.' Ifølge lokale medier har mandens kropsvægt øjeblikkeligt dræbt 19 af de små grise, mens yderligere 60 døde senere eller blev aflivet på grund af de skader, som manden havde pådraget dem. Efter det første spring skal manden have rejst sine hænder over hovedet i triumf.

De mænds chef opdagede mishandlingen, da han så videoen, som de to mænd distribuerede på WhatsApp.

Udover straffen skal de to betale en erstatning til grisenes ejer på 33.275 danske kroner. Det svarer til 60 euro per dræbt pattegris.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

38-årig kvinde indlagt: Stukket ned...
bt.dk
FCK er færdige i Europa: Så mange...
bt.dk
Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx