Af Fie West Madsen - 03/03-18 13:17

Et-årig pige død af sine kvæstelser: Blev angrebet af rottweilerEt-årig pige død af sine kvæstelser: Blev angrebet af rottweiler

En bare et-årig pige har mistet livet i New South Wales i Australien, efter hun blev angrebet og lemlæstet af familiens egen rottweiler.

storybild

Arkivfoto. En rottweiler har været skyld i en lille piges død i Australien.

Det skriver flere australske medier, herunder The Daily Telegraph.

Den lille pige blev fundet med 'kritiske skader', da politiet nåede frem til hjemmet i byen Inverell, lyder det i en officiel udtalelse fra New South Wales politi.

'Hun blev behandlet på stedet, men døde desværre på vej til hospitalet,' lyder det yderligere i politiets udtalelse.Familiens rottweiler blev fundet i baghaven og efterfølgende taget med af myndighederne, og der er nu sat gang i en undersøgelse af hændelsesforløbet hos New England Politidistrikt.

Ifølge The Daily Telegraph har hændelsen fået mange til at lange hårdt ud efter den lille piges forældre på sociale medier, men en nabo til familien, Helen Bedford, har på Facebook taget forældreparret i forsvar.

'De stakkels forældre er mere end knuste og sørger. Vær søde at stoppe med de grimme kommentarer, de har ikke brug for at se det her overhovedet,' skriver hun ifølge det australske medie.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert: Det kan kokain-anklagen...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Kendt shoppingcenter udvider: Nu...
bt.dk
Verdens næststørste butikskæde på vej...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx