Af - 23/10-16 13:13; Opdateret: 23/10-16 14:22

Ung kvinde ydmyget: Smidt af tivoliforlystelse på grund af sine kæmpe brysterUng kvinde ydmyget: Smidt af tivoliforlystelse på grund af sine kæmpe bryster

- Det var meget pinligt, fortæller den fornærmede kvinde.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad der skulle have været en sjov og hyggelig familieudflugt til en forlystelsespark, endte i stedet som en en pinlig og ydmygende oplevelse for en 22-årig engelsk kvinde.

Tanya Willis var forleden taget hele vejen fra London til en forlystelsesparken Thorpe Park i Surrey sammen med sin familie.

TV: Skræmmende! Ville du turde prøve denne rutsjebane?
TV: Skræmmende! Ville du turde prøve denne rutsjebane?

Her ville hun prøve en tur i en rutsjebane. Men fordi hendes enorme bryster ikke kunne være under sikkerhedsbøjlen, blev hun bedt om at forlade forlystelsen, skriver Mirror.

Tanya Willis måtte efterfølgende gå forbi de hundredvis af andre gæster, som stod bag hende i køen.

- De burde være klar over, at det ikke er alle, der har en B-skål. Visse af os er større end det. Jeg er ikke fed, men sikkerhedsbøjlerne og sæderne er ikke designet til kvinder med store bryster, siger Tanya Willis til Mirror.

Fræk trend er et kæmpe hit: Er dine bryster gode nok?
Fræk trend er et kæmpe hit: Er dine bryster gode nok?

Oplevelsen var så ydmygende, at den ødelagde hendes dag, forklarer hun.

- Det var meget pinligt at blive smidt af en forlystelse og gå en 'walk of shame' forbi alle andre. Det ødelagde min dag, og jeg blev ikke tilbudt en refundering, siger hun.

Hun fortæller, at hun havde betalt 29 pund (cirka 240 kroner, red.) for sin billet, men var nødsaget til at sidde ned og se hendes familie prøve forlystelsen. Da familien havde kørt langt for at komme til forlystelsesparken, syntes hun nemlig ikke, de skulle gå glip af turen, bare fordi hendes bryster var for store.

Videnskaben har talt: Derfor elsker mænd bryster
Videnskaben har talt: Derfor elsker mænd bryster

Bagefter forsøgte Tanya Willis og familien at komme op i en anden forlystelse. Men også her afviste de hende på grund brysterne.

En talskvinde for forlystelseparken har opfordret Tanya til at kontakte dem. Men talskvinden slår samtidig fast, at man ikke tillader gæster ombord på de enkelte forlystelser, hvis ikke gæsterne lever til sikkerhedskravene.


LÆS OGSÅ: I denne alder stopper bryster i virkeligheden med at vokse

LÆS OGSÅ: Sofia-Silje malker sine bryster: - Det gør mig liderlig

LÆS OGSÅ: Derfor er 18-årige Johanna topløs på sit skolefoto

LÆS OGSÅ: TV: Tør du? Glasrutsjebane i 300 meters højde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx