Af - 10/08-14 20:15; Opdateret: 12/08-14 15:29

Tv-hold rapporterer fra lusket kvarter - og så ved du stensikkert hvad der skerTv-hold rapporterer fra lusket kvarter - og så ved du stensikkert hvad der sker

Et amerikansk tv-hold fik ribbet deres bil af tyve, mens de lavede et indslag om, hvordan man nu kunne undgå luskede kvarterer.

storybild

(Billede: SWNS - MASONS - NTI - RPY)

Det burde de måske have set komme.

Ironien var til at tage og føle på, da et tv-hold blev bestjålet i Petworth i det nordvestlige Washington D.C, da de var i færd med at lave et indslag om, hvordan man undgår netop det samme.

Det skriver amerikanske 10 News.

Reporterne var ude for filme i forbindelse med lanceringen af en ny app, SketchFactor, der hjælper folk til at styre uden om de luskede kvarterer i storbyerne.

Efter at have fået deres interviews i kassen vendte reporterne tilbage til deres parkerede bil og opdagede, at de var blevet bestjålet under deres besøg i det mindre pæne kvarter.

Låsen var blevet banket ud af deres varebil og der var blevet stjålet optagegrej og en rygsæk. Praktikantens pung var også forsvundet.


Heldigvis fandt tv-holdet frem til nogle af de stjålne sager i en nærtliggende container og de kunne i det mindste få nogle af deres ejendele igen.

Nedenfor kan du se, hvordan SketchFactor fungerer.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx