Af - 10/08-14 20:15; Opdateret: 12/08-14 15:29

Tv-hold rapporterer fra lusket kvarter - og så ved du stensikkert hvad der skerTv-hold rapporterer fra lusket kvarter - og så ved du stensikkert hvad der sker

Et amerikansk tv-hold fik ribbet deres bil af tyve, mens de lavede et indslag om, hvordan man nu kunne undgå luskede kvarterer.

storybild

(Billede: SWNS - MASONS - NTI - RPY)

Det burde de måske have set komme.

Ironien var til at tage og føle på, da et tv-hold blev bestjålet i Petworth i det nordvestlige Washington D.C, da de var i færd med at lave et indslag om, hvordan man undgår netop det samme.

Det skriver amerikanske 10 News.

Reporterne var ude for filme i forbindelse med lanceringen af en ny app, SketchFactor, der hjælper folk til at styre uden om de luskede kvarterer i storbyerne.

Efter at have fået deres interviews i kassen vendte reporterne tilbage til deres parkerede bil og opdagede, at de var blevet bestjålet under deres besøg i det mindre pæne kvarter.

Låsen var blevet banket ud af deres varebil og der var blevet stjålet optagegrej og en rygsæk. Praktikantens pung var også forsvundet.


Heldigvis fandt tv-holdet frem til nogle af de stjålne sager i en nærtliggende container og de kunne i det mindste få nogle af deres ejendele igen.

Nedenfor kan du se, hvordan SketchFactor fungerer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx