Af - 16/09-16 16:59

Disse spørgsmål afslører, om han er værd at gifte sig medDisse spørgsmål afslører, om han er værd at gifte sig med

Er den eneste ene også den perfekte ægtemand? Stiller du disse spørgsmål, får du måske svaret.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik gennem galleriet for at se spørgsmålene, der kan forsikre dig om, at han er den rette Hvis du spørger ham om dette, fortæller han, hvad det i hans optik betyder at bo sammen - og at være sammen størstedelen af tiden. Det er en god idé at finde ud af, hvad han forventer af det at bo sammen, før du bliver skræmt væk af, at han prioriterer at se fodbold hver lørdag frem for at hygge med noget Orange Is the New Black. Det er ikke et nederlag for forholdet, hvis han ikke overøser dig med komplimenter, når du spørger om dette. Forvent derimod, at han fortæller om, hvilken støtte forholdet giver ham - det er et kæmpestort kompliment i sig selv. Der er stor forskel på at spørge ham om, hvad han bruger penge på, og hvad han egentlig sparer op til. Hans drømme fortæller dig måske bedre, om I passer sammen, og om han er parat til jeres liv sammen. En stor del af et forhold handler om at kunne gå på kompromis. Hvis han (og du) er parat til at bruge julen - en af de mest "reserverede" højtider - væk fra familien, får I nok ikke svært ved at gå på kompromis med de fleste ting. Som mand og kone kommer børn til at spille en rolle - i snakken om, om det er noget, begge ønsker og i forhold til, hvilke roller man hver især udfylder i forhold til børnene. Derfor er det for det første vigtigt at have styr på, om hans tanker om at få børn stemmer overens med dine. Hans holding til hvilken slags far, han forventer at være, kan samtidig sige en del om ham og jeres fremtid. Stiller du dette spørgsmål, kan du risikere, at han fortæller om sin hede fantasi om blæksprutte-tentakler. Men det er uanset hvad et vigtigt spørgsmål i et forhold, der potentielt set skal holde livet ud. Det er derfor vigtigt at fokusere på, hvad hans seksuelle lyster er i forhold til DIG - hvordan gør du ham glad og tilfreds? Det kan virke som et underligt spørgsmål. Men det kan faktisk være en god måde at forberede dig på, hvordan han reagerer, når han ikke er i sit stille hjørne. Samtidig kan det gøre ham mere bevidst om, hvad han gør og siger til dig, når han bliver gal. Dette spørgsmål kan vise dig, hvordan han betragter og opfører sig sammen med kvinder, han holder af og har kendt i lang tid. I er (nok) endnu ikke nået til et punkt, hvor han kender dig lige så godt, som han kender sin mor. Men den dag kommer måske snart. Et solidt forhold handler meget om at være gode til at bruge tid sammen. Men det handler også om at kunne bruge (og nyde) til hver for sig. Er han okay med, at du tager i byen og fester eller flyver en tur på charterferie med veninderne?

Der kan være stor forskel på at være i et parforhold og at være mand og kone.

Det kan derfor være ret så vigtigt at sørge for, at I er på nogenlunde samme bølgelængde, når det gælder vigtige dele af jeres fremtidige liv sammen.

Her er de sexstillinger kvinder hader allermest
Her er de sexstillinger kvinder hader allermest

Med en god portion nyttig viden fra forholdseksperterne og forfatterne Olga Levancuka, Marisa Peer og Annabelle Knight har Daily Mirror samlet en liste over 10 spørgsmål, der kan fortælle, om manden i dit liv er værd at gifte sig med.

LISTE: 13 komplimenter som fyre elsker at få
LISTE: 13 komplimenter som fyre elsker at få

Klik gennem galleriet øverst i artiklen for at se de afslørende spørgsmål.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx