Af - 19/02-16 11:26

Frisører afslører: Stop med at gøre disse ting, når du bliver klippet!Frisører afslører: Stop med at gøre disse ting, når du bliver klippet!

Krydsede ben, vild gestikulation og uklar inspiration: Her er en liste over ting, som din frisør ville ønske, du ville stoppe med.

Bildstrecke im Grossformat »
- Største irritation for mig er, når en kunde bare sidder med mobilen fremme eller er dybt optaget af et personligt problem, siger Michael Silver, der blandt andet har arbejdet sammen med Kim Kardashian. - For det første, så ring lige og sig at du er forsinket, siger Matt Fugate, der har arbejdet for Lena Dunham. - Og kom ikke ind og kræv din tur, når vi har taget en anden kunde i stedet for dig. - Krydser du benene vil det gøre din klipning ujævn og ulige, fortæller Lacy Redway, der har arbejdet med Olivia Palermo. - Jeg elsker, når venner får en fælles klipning. Men pigen der kommer ind med syv af sine veninder og vil have en fest er lidt for meget, siger Matt Fugate. - Når du gør det, hiver du håret ud af hænderne på mig, hvilket gør, at jeg skal starte forfra, og det kan komme til at tage betydeligt længere, fortæller Daniel Galvin. - Jeg ender altid med at skære mig, siger Jennifer Yepez, der har arbejdet med Gigi Hadid. - Kom ikke ind og sig, hvor forfærdelig din sidste frisør var. Det er et lille miljø og alle stylister gør deres bedste for at give dig, hvad du vil have, siger Matt Fugate. - Det er frustrerende, når kunder medbringer fotos af Jennifer Aniston [...] når deres eget hår er kort, tyndt og næsten sort, fortæller Tyler Colton, der har arbejdet for Katharine McPhee. - For det første er jeg bange for at skære folk med saksen [...] derudover inddeler jeg håret i sektioner, som kunden ødelægger ved at kører fingrene igennem, siger Losi, der har arbejdet med Orlando Bloom. - Det er skidt, når kunden gerne vil have helt kort hår, men fortryder undervejs: 'Hvor meget klippede du af? Det var måske for meget. Egentlig så kan jeg godt lide min længde som den er nu,' fortæller Tyler Colton. - Nogle frisurer som for eksempel krøller skal lige have tid til at falde til under den afsluttende børstning eller glatning, siger Lacy Redway.

Dér går grænsen.

Allure.com har haft fat i en række anerkendte frisører til en snak om, hvad der gør deres arbedjdsliv surt i forhold til de kunder, de servicerer.

Hårtrend hitter: Se de nye hår-'tatoveringer'
Hårtrend hitter: Se de nye hår-'tatoveringer'

Vrinsk! Endnu en 'interessant' hårtrend har set dagens lys
Vrinsk! Endnu en 'interessant' hårtrend har set dagens lys

Og bare rolig, det er hverken dit fedtede hår eller din fejlslagne hjemmefarvning, der sætter stylisternes tålmodighed på prøve.

Klik dig gennem galleriet og se, hvad frisørerne i virkeligheden finder irriterende.

Glem de naturlige striber i håret: Ny hårtrend på vej
Glem de naturlige striber i håret: Ny hårtrend på vej

Med på moden?
Med på moden? "Barnlig" hårtrend hitter blandt voksne kvinder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx