Af - 30/03-17 19:49; Opdateret: 30/03-17 22:41

Heather stod halvnøgen i prøverummet: Hun græd, da hun så, hvad der lå på gulvetHeather stod halvnøgen i prøverummet: Hun græd, da hun så, hvad der lå på gulvet

En kvinde fra Pennsylvania, USA, var i et prøverum i en tøjforretning, da hun pludselig så et mobilkamera stikke ind under døren.

storybild

Heather Lipinski. (Billede: Hannah Chauvet )

Har du oplevet noget lignende? Så vil vi gerne høre fra dig. Skriv en mail til metroxpress og BT på 1929@bt.dk, eller send en besked til os på Facebook.

Nu forsøger hun at advare andre mod at blive udsat for det samme. Det skriver CBS Pittsburgh.

Heather Lapinski skulle lørdag ud at prøve badetøj i tøjforretningen Macys. Da hun stod i prøverummet, lagde hun mærke til noget på gulvet.

Et mobilkamera, gemt i en jakke, var rettet direkte op mod hende. Hun fik et chok.

’Jeg rakte ned mod kameraet og fik fat i det. Pludselig kom en mandehånd til syne, der hev jakken og kameraet tilbage. Jeg kunne ikke skrige, jeg var helt i chok. Jeg græd. Jeg havde ingen BH på,’ skriver hun i et opslag på Facebook.

Støjberg fejrer udlændingestramninger med lagkage
Støjberg fejrer udlændingestramninger med lagkage

Heather Lapinski tog hurtigt sin BH på igen og stormede ud af prøverummet. Hun råbte efter medarbejderne. Men da de kom hende til hjælp, var manden væk. Medarbejderne fortalte hende, at manden havde skabt problemer før.

Hun beskriver manden som en ældre herre med mørkt hår og briller.

’Jeg har aldrig følt mig så krænket og traumatiseret i mit liv før. Jeg er traumatiseret for resten af mit liv!,’ skriver hun i sit opslag.

Kvinde gør klamt fund på restaurant: - Jeg kommer aldrig igen
Kvinde gør klamt fund på restaurant: - Jeg kommer aldrig igen

Heather Lapinskis opslag på Facebook er blevet delt mere end 2.100 gange. Og det har fået tre andre kvinder til at stå frem.

De tre kvinder har også oplevet et mobilkamera blive rettet mod dem under en jakke i et prøverum. Det skulle være sket for en af dem i samme butik og for de to andre i tøjbutikker i nærheden.

En af ofrene var en 16-årig pige.

»Jeg kiggede ned og så en jakke med en mobil i. Kameraet var rettet lige imod mig. Jeg kastede min jakke ned over kameraet for at blokere det. Lige bagefter så jeg en mand, der løb ud af butikken,« siger den 16-årige til CBS Pittsburgh.

Politiet mener, at det er den samme mand, der står bag alle hændelserne. Derfor har politiet valgt at udsende et billede fra en overvågningsvideo af den mistænkte.

Stilfotoet som politiet har offentliggjort af den mistænkte mand.

I en pressemeddelelse skriver indkøbscenteret, som tøjbutikkerne ligger i, en kommentar til sagen.

’Vores højeste prioritet er at sikre behagelige shoppingoplevelser for alle vores kunder. Vi samarbejder med politiet om hændelsen, der fandt sted i Macys den 25. marts’

Trump ville giftes med kendt dansk sangerinde: - Han kiggede klamt på mig
Trump ville giftes med kendt dansk sangerinde: - Han kiggede klamt på mig

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det er århundredes største katastrofe...
bt.dk
Dansk hitmager har fået nyt job i...
bt.dk
Alle måbede over popstjernen på tv:...
bt.dk
Afsløring: Erdogans-stikkerlinje...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx