Af Mathias Tuxen - 17/09-17 22:50

Trump deler video hvor han rammer Hillary Clinton med en golfboldTrump deler video hvor han rammer Hillary Clinton med en golfbold

Den amerikanske præsident, Donald Trump, er efterhånden kendt for at være alt andet end politisk korrekt på de sociale medier.

storybild

Arkivfoto: REUTERS (Billede: YURI GRIPAS)

Det beviste præsidenten igen søndag eftermiddag, hvor han på Twitter delte en sammenklippet video (en såkaldt gif, red.), hvor han slår en golfbold ind i ryggen på den demokratiske politiker Hillary Clinton, så hun falder.

I den animerede video er et klip af Trump på en golfbane klippet sammen med en gammel optagelse af Hillary Clinton, der snubler, mens hun træder ind i et fly i 2011, dengang hun var statssekretær.


Den omtalte video har siden fået en noget blandet modtagelse i kommentarsporet, hvor over 13.000 har givet deres holdning til kende.

Nogle ser det som et humoristisk, politisk indspark, mens andre anser det som en yderst upassende opførsel for landets leder.

'Han har ikke den fjerneste ide om, hvordan man er præsident. Han tror stadig, at han har hovedrollen i en dårlig reality-serie.' skriver Twitter-brugeren RIchard Martin.

'Du er USA's præsident og ikke en teenager med bumser. Stop med at være besat af Hillary, Obama og medierne og gør i stedet dit arbejde.' skriver Wade Hallock.


Det er ikke første gang, at USA's præsident kommer i vælten på grund af sin gøren på de sociale medier.

Tilbage i juli skabte Trump ligeledes røre verden over, da han på Twitter delte et gammelt klip fra en wrestling kamp, hvor han var statist.

Her ser man Trump i kamp med en person, hvis ansigt er erstattet med logoet for det amerikanske nyhedsmedie CNN, som Trump flere gang har kritiseret offentligt.


Hillary Clintons trofaste følgere har heller ikke holdt sig tilbage på de sociale medier, hvor både hun og Trump har været genstand for flere kreative indslag - som illustreret nedenfor.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx