Af - 05/09-13 07:09; Opdateret: 05/09-13 07:53

Date stjal mobil fra nærig eller flad kvindeDate stjal mobil fra nærig eller flad kvinde

Et par var på en ellers lovende date i London. Den tog dog pludselig en noget uventet drejning, da manden opdagede, at hans date ingen penge havde.

storybild

(Billede: Polfoto)

Kishore Nimmala og Fakhara Sultana, begge bosiddende i London, mødtes forleden på en fancy eksklusiv bar i London, hvor de havde planlagt deres første date, efter at have mødtes på det online datingsite 'Zoosk'.

Umiddelbart tegnede det hele på en god og hyggelige aften, og den gavmilde mand Kishore, 32, spenderede godt 500,- kroner på drinks til de to.

Læs også: Grimme kvinder skal lokke mænd på datingsite

Da parret når til deres tredje drink, går noget skævt. Kishore beder hans date, Fakhara, om at betale for næste drink, men da det viser sig, at hun ingen penge har, bliver Kishore så vred, at Fakhara forlader baren.

Kishore følger efter hende, da han insisterer på at dele regningen mellem de to. Da det ikke lader sig gøre tyr Kishore til grovere midler, og stjæler Fakharas telefon og stikker af.

Læs også: Unge dater løs på smartphonen

Politiet får dog hurtigt fat i Kishore, der nu sidder anklaget for røveri. Dog er der tvivl om hvilken straf manden står til, da han, som han selv udtaler til Dailymail:

- Kun tog hendes telefon, fordi hun tog mine penge.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Salget af ejerlejligheder tager 'et...
bt.dk
På vej til at blive historisk: Dansk...
bt.dk
Var med på arbejde: Alexandra udtaler...
bt.dk
Den ukendte verdensstjerne: Mød...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx