Af Simon Boas - 15/12-17 21:28

Fragtfirma mistede arv til 5,3 millioner kroner: Tilbød 200 kroner i kompensationFragtfirma mistede arv til 5,3 millioner kroner: Tilbød 200 kroner i kompensation

Det blev dog værre, da søskendeparret henvendte sig i banken.

storybild

Arkiv (Billede: DAVID RYDER)

Søvnløse nætter og masser af frustrationer har fyldt en stor del af livet for canadiske Lorette Taylor og hendes bror Louis Paul Herbert de seneste 10 måneder.

For efter at søskendeparrets far døde for lidt under et år siden, skulle arven nemlig fordeles mellem de to søskende, og det gik langt fra så smertefrit, som de formentlig havde regnet med og ikke mindst håbet på.

På opfordring fra faderens bank, den canadiske TD Bank, blev de to enige, at de hver især skulle have en check på det beløb, som de nu engang havde ret til - 5,3 millioner hver. Desværre bor Lorette Taylor i byen Georgetown godt fire timers kørsel fra sin bror, og hun valgte derfor at sende pengene til broren ved hjælp af fragtfirmaet UPS.

Noget som Louis Paul Herbert i dag fortryder.

»Jeg skulle bare være kørt,« siger han til CBC News, der først omtalte historien.

I stedet valgte søskendeparret at stole på UPS, og da Louis Paul Herbert tilbage i februar mødte op hos det lokale UPS Pakkecenter, måtte han kigge langt efter den check, som søsteren havde sendt til ham. Checken på de 5,3 millioner kroner var forsvundet.

»Jeg ventede til omkring klokken 15 om eftermiddagen, fordi fragtfolkene skulle ankomme der. Men der dukkede ikke nogen op. Jeg kom tilbage igen om aften, men der var heller ikke noget, og så begyndte jeg at undre mig. Hvad er der sket med min arv?« har Louis Paul Herbert forklaret.

Og så startede et måneder langt helvede for søskendeparret, der havde mistet 5,3 millioner kroner. UPS kunne spore pakken til deres pakkecenter i Toronto, men så blev sporet også koldt. De vidste ganske enkelt ikke, hvor den værdifulde kuvert med checken i befandt sig.

Selv forklarede UPS sig med, at de desværre ikke er perfekte, og at det derfor hænder, at en pakke forsvinder, selv om de ifølge en talskvinde fra virksomheden havde gjort et ihærdigt forsøg på at finde kuverten. I stedet tilbød de at refundere de godt 200 kroner, som Lorette Taylor og hendes bror Louis Paul Herbert havde betalt for at få fragtet kuverten.

»Det er sødt af dem, men det løser jo ikke mine problemer,« sagde Louis Paul Herbert i den forbindelse.

Samtidig nægtede TD Bank at refundere pengene medmindre, at søskendeparret indvilligede i at betale beløbet tilbage, hvis en anden skulle indløse den check, som nu var blevet væk. Den valgte de to at underskrive, men de fik imidlertid ingen penge fra banken.

Banken krævede ifølge CBC News også sikkerhed i Lorette Taylors hus i tilfælde af, at hun skulle nægte at betale det millionstore beløb tilbage. Det nægtede hun.

Efter 10 måneders tovtrækkeri gik det canadiske medie CBC News så ind i sagen. Og det har nu medført, at banken har valgt at refundere pengene til de to søskende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Verdensstjerne i København: 'Jeg...
bt.dk
DR har delt X Factor-seernes data med...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx