Af - 07/05-16 21:28; Opdateret: 07/05-16 21:42

Mors forfærdelige løgn om druknet datter i poolen blev afsløret af lillebrorMors forfærdelige løgn om druknet datter i poolen blev afsløret af lillebror

Poltiet troede først, det var en tragisk ulykke, men hurtigt afslørede den lille piges bror, at historien var en helt anden.

Bildstrecke im Grossformat »

Da syvårige Adrianna Hutto druknede i en swimming pool uden for familiens hus i Esto, Florida, lignede det først en tragisk ulykke.

Moren Amanda Lewis forklarede politiet, at datteren havde renset poolen for insekter og var snublet og faldet i. Lillebror AJ prøvede forgæves at redde hende, men måtte i stedet råbe om hjælp. Det skriver Mirror.

Talentfuld rapper myrdet i London
Talentfuld rapper myrdet i London

Den dengang 27-årige mor kom dernæst løbende ud og hev datteren ud af poolen. Amanda Lewis prøvede at genoplive den syvårige pige, mens hun ringede til alarmcentralen. Indenfor få minutter ankom flere udrykningskøretøjer til gerningstedet, og efter der blev udøvet førstehjælp lykkedes det at genvinde en svag puls hos Adrianna, der blev kørt til hospitalet.

Stedmor afstraffede 4-årig søn med kogende vand – nu er han død
Stedmor afstraffede 4-årig søn med kogende vand – nu er han død

Til at starte med havde politiet ingen grund til at tro andet end, at der var tale om en tragisk ulykke. Det var først, da Amandas seksårige søn AJ en time senere begyndte at fortælle en mere mørk fortælling, at historien udviklede sig til en mordsag, hvor sønnen blev hovedvidne mod sin egen mor.

AJ fortalte sine bedsteforældre, at han havde set moren drukne Adrianna i poolen, hvor hun holdt hånden over pigens hoved og skubbede hende under vandet.

Dødsdømt fange skal henrettes… for anden gang
Dødsdømt fange skal henrettes… for anden gang

Den lille dreng blev afhørt to gange den dag. Både af efterforskere og en børneekspert. Begge gange var historien den samme: Moren havde druknet søsteren som straf for at have været uartig. Adrianna havde sprøjtet med vinduesrens over tv'et i stuen, og det havde gjort moren vred. AJ fortalte yderligere:

Hun havde gjort nogle ting, som hun ikke måtte, så min mor blev vred og smed hende i poolen.

Adrianna døde på hospitalet samme aften, og de efterfølgende dage startede politiet en grundig efterforskning af moren, der afviste alle beskyldninger. Politiet var dog rimelig sikre på, at sønnens historie var sand, da hans hukommelse om, hvad der
ellers var sket den dag, var helt tydelig.

Sad 30 år i fængsel: To dage efter begik han den værste forbrydelse
Sad 30 år i fængsel: To dage efter begik han den værste forbrydelse

Efterfølgende fandt politiet flere tegn på misbrug i hjemmet, og obduktionen af Adrianna afslørede et mærke over hendes ansigt, der var formet som et håndaftryk. Doktoren på hospitalet fortalte ligeledes, at Amanda havde virket ligeglad, da hun fik at vide, at datteren var død og havde i stedet spurgt, hvor slikautomaten var.

Amanda Lewis blev dømt til fængsel på livstid uden mulighed for prøveløsladelse og fik en ekstra dom på 30 år for børnemishandling.

SE LISTEN: Her er verdens farligste by
SE LISTEN: Her er verdens farligste by

Sagen om det uhyggelige mord startede den 8. august 2008, men historien er dukket op igen, da den er med i tv-programmet 'Killer Women', hvor værten Piers Morgan taler med Amanda Lewis. Programmet bliver vist på britisk tv den 18. maj.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Skisportsstjerne har scoret...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx