Af - 12/05-15 20:50

Mystisk billede! Kan du se, hvad denne fjer er lavet af?Mystisk billede! Kan du se, hvad denne fjer er lavet af?

Italiensk kunstner har lavet en serie smukke billeder af fjer, der er lavet af noget helt specielt. Men kan du gennemskue, hvad det er? Svar i afstemningen, før du klikker videre fra fjerde billede i galleriet.

Bildstrecke im Grossformat »

Ved første øjekast er billedet af denne fjer en helt almindelig, men flot fjer.

LÆS OGSÅ: TV: Gæt en kendis - sådan har du aldrig set ham før

Den italienske kunstner Angelo Musco har lavet disse smukke og mystiske billeder. De forestiller fjer, der svæver smukt, vægtløst og mystisk gennem ingenting.

Billedserien han har døbt 'The Aves' (fjerkræene), består nemlig af over tusinde nøgne menneskekroppe, der holder hinanden i hænderne. 'The Aves' består af ni forskellige billeder, der skal symbolisere de ni måneders graviditet.

Til hvert enkelt af billederne har han fotograferet flere hundreder nøgne mennesker, der frivilligt har troppet op på hans kontor, smidt tøjet og taget andre vidt fremmede, nøgne mennesker i hænderne.

LÆS OGSÅ: QUIZ: Er du klog nok til at blive journalist?

Hidtil har han været i Buenos Aires, Berlin, Napoli, New York og London for at fotografere menneskerne til sine billeder, men Angelo Musco planlægger at komme længere ud i verden. Du kan tjekke hans hjemmeside og registrere dig til at ville være med i hans næste billedserie HER.

LÆS OGSÅ: Hun vejer 115 kilo: Her er plus-size modellens første fotoserie


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx