Af - 18/02-14 14:56; Opdateret: 19/02-14 09:14

Top Gear håner dansk bil: Skyd den som giraffen!Top Gear håner dansk bil: Skyd den som giraffen!

Det kendte tv-program Top Gear satte i weekenden fokus på den danske Zenvo ST1-luksusbil. Og resultatet var alt andet end positivt.

Der var engang et kongerige, som lavede flotte møbler, elegante højttalere, verdensberømt legetøj og virkelig dejlig bacon...

Nogenlunde så længe var omtalen af Danmark god, da det populære bilprogram Top Gear i weekenden testede den danske luksusvogn Zenvo ST1.

To Top Gear-værter mister kørekortet
To Top Gear-værter mister kørekortet

Den karismatiske tv-vært Jeremy Clarkson lagde nemlig ikke fingre imellem, da han skulle anmelde den danske bil, som ellers ved første øjekast virkede ganske tiltalende. Faktisk advarede han direkte imod at køre i den, da det 'kunne ende i en ulykke'.

Men det var ikke kun Jeremy Clarkson, som advarede mod Zenvo'en. Det sørgede den også selv for, da der pludselig udbrød brand bagerst i bilen under en testkørsel på programmets køreanlæg.

Axl Rose tweeter om Marius-aflivning
Axl Rose tweeter om Marius-aflivning

Og da bilen på klassisk Top Gear-vis skulle bevise sit værd ved at køre en runde og sammenligne tiden med andre biler, var resultatet heller ikke imponerende. Således endte den milliondyre bil blandt de allerdårligste tider - omtrent på samme niveau som en Ford Focus.

De ringe resultater i testen fik Jeremy Clarkson til at undre sig over noget helt bestemt i kølvandet på Marius-sagen i København Zoo:

Så meget skrev medierne om Marius
Så meget skrev medierne om Marius

- Jeg er overrasket over, at de ikke har kaldt bilen 'Giraffen' og skudt den.

Afsnittet bliver vist på dansk tv på TV3+ i løbet af foråret.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx