Af Louise Petring - 07/02-18 19:59

Bruden var netop gået ind i kirken: Pludselig tog ceremonien en uventet drejningBruden var netop gået ind i kirken: Pludselig tog ceremonien en uventet drejning

Pludselig kom der en højst upassende lyd i kirken.

storybild

Modelfoto. (Billede: Iris)

Det unikke og tårepressende øjeblik, når den smukke, hvide brud bliver ført op ad kirkegulvet, skal helst foregå som planlagt.

Til et bryllup i Brasilien tog ceremonien en uventet, og til dels akavet drejning, da den velkendte bryllups-sang pludselig bliver afbrudt af et højt støn fra en kvinde.

En af gæsterne har undfanget øjeblikket på sin telefon, hvor det høje seksuelle støn runger i kirken, og man tydeligt kan høre gæsterne, der først begynder at fnise usikkert, for derefter at bryde ud i latter.

Ifølge nogle af bryllupsparrets venner, er den akavede situation opstået, fordi de har downloadet et musikklip direkte fra YouTube - uden at have lyttet det grundigt igennem først. Det har de gjort, for at spare penge, i stedet for at booke rigtige musikere.

Men det skulle de aldrig have gjort. Og derfor er de kommet til at afspille en sang, der pludselig bliver afbrudt af støn.

Lokale medier har sidenhen fortalt, at brylluppet fortsatte uden yderligere akavede stunder.

Videoen af den sjove episode er blevet delt verden rundt på de sociale medier, og nogle steder bliver klippet endda brugt som ringetone.

The Daily Mail har bragt videoen, hvor man kan se det akavede øjeblik.

 

LÆS OGSÅ: Bryllup udviklede sig til masseslagsmål: En sigtet for vold mod politi

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx