Af - 22/07-16 22:02

Par forsøgte at voldtage 16-årig, mens ven filmede det på SnapchatPar forsøgte at voldtage 16-årig, mens ven filmede det på Snapchat

Tre amerikanske teenagere overfaldte en fjerde teenager og filmede det på Snapchat. Tirsdag fik de deres dom.

storybild

En amerikansk mand og kvinde er blevet dømt skyldige i forsøg på voldtægt af en 16-årig pige, mens en tredje filmede overgrebet, og delte det på Snapchat. Det skriver New York Daily News.

NY OPDATERING: Snapchat har betalt 675 millioner for disse nye emojis
NY OPDATERING: Snapchat har betalt 675 millioner for disse nye emojis

De to gerningsmænd fra den amerikanske stat Massachusetts, den nu 21-årige Rashad Deihim og 20-årige Kailyn Bonia, var selv kun teenagere, da de lokkede den 16-årige pige ind i en skov og forgreb sig på hende.

Tirsdag blev parrets skæbne forseglet, da de i retten i Essex blev dømt skyldige i vold, kidnapning, samt forsøg på at voldtage offeret, der på daværende tidspunkt var 16 år, og derfor juridisk set var et barn.

Snapchat lancerer en af de største opdateringer nogensinde
Snapchat lancerer en af de største opdateringer nogensinde

Den i dag 18-årige kvinde var voldsomt påvirket af alkohol, cannabis og smertestillende medicin og kunne derfor ikke gengive detaljer fra det seksuelle overgreb i retten.

Myndighederne i Boston hørte om overfaldet, da en anden 16-årig pige ved navn Sydnee Enos havde set videoer af hendes nøgne veninde på Snapchat, der lå forsvarsløs på jorden, og blev filmet og slået.

Nu kommer den største Snapchat-ændring i årevis!
Nu kommer den største Snapchat-ændring i årevis!

Veninden var kvik og skyndte sig at screenshotte, og det var materiale fra netop Snapchat, der blev de fældende beviser i retssagen.

Ifølge offerets mor, var det veninden, der reddede pigens liv:

- Sydnee er fantastisk. Hvis det ikke var for hende, tror jeg ikke, at de ville have fundet mit barn. Hun reddede min datters liv, udtalte hun til Boston Globe.

Sådan skjuler du, at du er en kæmpe Pokémon-nørd
Sådan skjuler du, at du er en kæmpe Pokémon-nørd

De tre anklagede kommer sandsynligvis ikke til at Snapchatte lige foreløbig - Timothy Cyckowski som filmede overgrebet, kan se frem til fire års betinget fængsel, mens det barbariske par kommer til at ruske tremmer i flere årtier.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx