Af - 10/04-17 14:18

McDonald's vil fange de unge: Ansøg job gennem SnapchatMcDonald's vil fange de unge: Ansøg job gennem Snapchat

McDonald's tager helt nye midler i brug for at hverve unge mennesker til firmaet.

storybild

(Billede: Paul J. Richards)

Fastfood-giganten har i Australien valgt at slå sig sammen med populære Snapchat i håbet om, at de sammen kan være med til at få teenagere i arbejde.

Sammen åbnede de i går op for en løsning, der gør, at det er muligt at søge arbejde hos McDonald's gennem Snapchat. Det skriver news.com.au.

Konceptet hedder 'Snaplications', og gør ud på, at du kan finde et dedikeret McDonald's-filter inde i Snapchat. Her vil du på skærmen blive udstyret med en McDonald's-uniform, hvorefter du kan optage en 10 sekunders video med, hvorfor du kvalificerer dig til et job hos fastfood-kæden.

Danmarks Snapchat-konge springer ud som sanger med stjernespækket video
Danmarks Snapchat-konge springer ud som sanger med stjernespækket video

Ifølge Shaun Ruming, der er produktionsdirektør hos McDonald's i Australien, er der ikke tale om, at Snapchat skal erstatte de normale jobsamtaler, men snarere at videoerne kan bruges som et led i at finde de rette unge mennesker. Idéen kommer blandt andet fra, at han har set sin egen datter bruge appen.

»Vi lede efter den positive og boblende personlighed hos folk, som, vi tror, kunne være gode i til at servicere kunderne. Baseret på det, jeg har set hos min datter, kan man få et glimt af det på de 10 sekunder,« siger Shaun Ruming til news.com.au.

TINDER-TIRSDAG: 10 beskeder der rent faktisk VIRKER
TINDER-TIRSDAG: 10 beskeder der rent faktisk VIRKER

106.000 personer arbejder hos McDonald's i Australien, hvoraf 65 procent af de ansatte er under 18. Det gør kæden til den største arbejdsplads for unge under 18 i landet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Riskær tvunget til at brænde tonsvis...
bt.dk
Mens du sov: Forrygende Norge slår...
bt.dk
38-årig kvinde indlagt: Stukket ned...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx