Af - 17/10-16 06:03

TV: Pige uden arme lærer sig selv at spise med fødderTV: Pige uden arme lærer sig selv at spise med fødder

Vasilina inspirerer alle med sit gåpåmod.

Videoen på Facebook af den spisende pige er blevet delt mere end 1,1 millioner gange. Næsten 100 millioner mennesker har set den siden den blev delt 12. oktober.

Et filmklip, som en russisk mor har delt af sin datter inspirerer flere millioner brugere på Facebook.

Det skriver engelske Metro.

Billederne af den lille Vasilina fra Rusland, der griber om en gaffel med sine tæer hitter stort på det sociale medie Facebook. Klippet er allerede blevet set mere end 46 millioner gange, siden det blev delt onsdag af barnets mor Elmira Knutzen, der bor i Moskva.

Inviteret til prinsessedag: Lille pige dukker op som hotdog
Inviteret til prinsessedag: Lille pige dukker op som hotdog

Videoen viser pigens gentagne forsøg på at flytte mad fra en skål og ind i munden, indtil det til sidst lykkes for den lille pige.

Den lille pige er født uden arme, men høster alligevel talrige kommentarer såsom 'genialt,' 'inspirerende' og 'fantastisk.' Flere Facebook-brugere skriver, at det har fået dem til at overveje deres egen situation og tænke over, hvor taknemmelige, de burde være over det, de har.

- Vi beklager os altid over de mindste ting, og nogle gange spørger vi: 'Hvorfor lige mig?' Men vi ved ikke, hvor godt vi egentlig har det! Alle jer, se her. Det er et mirakel, skriver Rosa Flores.

LÆS OGSÅ: TV: Abe lærer sin baby at bruge tablet

LÆS OGSÅ: TV: Lille Leo får specielle briller - her ser han sin mor for første gang

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx