Af David Andersen - 04/07-17 17:50; Opdateret: 04/07-17 18:05

Charlotte bar bikini på stranden - bedt om at klæde sig på, fordi hun har stomiposeCharlotte bar bikini på stranden - bedt om at klæde sig på, fordi hun har stomipose

- Jeg blev meget ked af det og såret.

storybild

(Billede: Privatfoto)

Charlotte Grønbekk Elli fra Mogreina i Norge fik forleden en rigtig grim oplevelse, da hun var på stranden med sin familie.

Den unge kvinde lever med kolostomi på grund af en maveoperation, og kan se frem til at skulle gå med den velkendte pose til afføring uden på kroppen resten af sit liv.

En skæbne, som hun tager med sindsro, men det er det ikke alle, som gør. Mildest talt. Charlotte blev nemlig bedt om at pakke sig ind i tøj af en sur strandgæst.

»Jeg bestemte mig for endelig at gå i bikini for første gang, efter jeg fik stomi, da jeg er raslet ned i vægt, og er så tilfreds, at jeg ville gå i min helt nye bikini, så jeg tog chancen«, skriver 25-årige Charlotte Elli i et blogindlæg.

»Jeg fik at vide, at jeg skulle tage tøj på, fordi det var ækelt for andre mennesker på stranden, at se på afføring. Jeg blev så rystet, at jeg ikke magtede at svare, og derfor sagde jeg ikke noget. Man kunne kun se lidt af min pose, og jeg blev meget ked af det og såret«, skriver hun i indlægget.

Heldigvis er der generelt ikke mange mennesker, som kommenterer hendes stomipose på en negativ måde. De fleste er nysgerrige men høflige, siger Charlotte Elli til metroxpress.

Derfor lader hun ikke kvinden på stranden, der kom med den nedsættende bemærkning, slå sig ud.

Sagen har vakt opsigt i Norge, hvor der er stor opbakning til den 25-årige kvinde.

'En stomipose må folk sgu kunne tåle at se. Jeg synes, du skal spadsere rundt i din bikini og være stolt af dig selv', skriver Joakim Knudsen på Facebook.

'Mage til frækhed. En stomipose skal man kunne tåle at se på, mange har det i dag, skriver Håvard Johnsen, en anden af de rigtig mange sympatiserende læsere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Guldvinder hældte øl i hovedet på...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
Se billederne: FCM hyldet i stor stil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx