Af Simon Boas - 12/04-17 17:39

19-årig dansker fængslet i Dubai: 'Jeg var på vej hjem, da flyet nødlandede'19-årig dansker fængslet i Dubai: 'Jeg var på vej hjem, da flyet nødlandede'

En 19-årig dansk studerende har siden januar siddet fængslet i Dubai efter en nødlanding, fordi han angiveligt havde 4000 smertestillende piller af navnet Tramadol.

storybild

Foto: MARWAN NAAMANI

En 19-årig dansk studerende har siden januar siddet fængslet i Dubai efter en nødlanding, fordi han angiveligt havde 4000 smertestillende piller af navnet Tramadol.

Det skriver mediet Gulfnews.com.

Manden er ifølge mediet blevet sigtet for at være i besiddelse af de 4000 piller, der ikke er tilladt i de Forenede Arabiske Emirater, og har således siddet fængslet i tre måneder.

- Jeg var på vej hjem, da flyet nødlandede i Dubai. Jeg blev i transitafdelingen, men jeg vidste ikke, at tramadol er forbudt i Dubai, forklarede den 19-årige ifølge Gulf News ved et retsmøde i sagen søndag, hvor han erklærede sig uskyldig.

Foruden besiddelse af de smertestillende piller, mente anklageren ifølge Gulf News, at den 19-årige dansker havde forsøgt at smugle pillerne ind i landet.

Den 19-årige har imidlertid forklaret, at det ikke var planen, at han skulle til Dubai.

»Men flyet var nødt til at lande her. Jeg måtte blive i to dage, og i løbet af den tid, blev pillerne fundet på mig. Jeg bruger dem til medicinske formål, og jeg er ked af det, eftersom jeg ikke vidste, de var forbudt her, forklarede den 19-årige ved retsmødet.

Udenrigsministeriets Borgerservice har over for TV 2 bekræftet, at man kender til sagen.

'Udenrigsministeriets Borgerservice og generalkonsulatet kan bekræfte, at en dansk statsborger i januar 2017 blev anholdt ved indrejse i Dubais lufthavn,' hedder det i en mail fra Udenrigsministeriets Borgerservice til TV 2.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx