Af - 08/04-16 14:18

51-årig mor har sex med sin søn: Nu vil de giftes og have børn51-årig mor har sex med sin søn: Nu vil de giftes og have børn

En 51-årig britisk kvinde fortæller, at hun har dannet par med sin biologiske søn i to år. Nu prøver de at blive gift og få et barn sammen.

storybild

(Billede: New Day)

Den 51-årige kvinde Kim West står frem og fortæller, at hun har et seksuelt forhold til sin søn, 32-årige Ben Ford, som hun bortadopterede for over 30 år siden. Nu prøver de at blive gift og få et barn sammen. Det skriver New Day ifølge Daily Mirror.

GUIDE: Sådan skal du tale frækt før, under og efter sex, mand!
GUIDE: Sådan skal du tale frækt før, under og efter sex, mand!

Den britisk fødte kvinde måtte lade sønnen bortadoptere, kun en uge efter at han kom til verden. For nogle år siden mødtes de, da Ben, som boede i USA, sendte et brev til sin mor ud af det blå.

Efter mødet indså Kim West, at hun var tiltrukket af sin søn. Hun lavede en søgning på internettet og fandt en artikel om 'genetisk seksuel tiltrækning' - et udtryk, der bruges om slægtninge, som bliver seksuelt tiltrukket af hinanden, efter at de mødes som voksne.

De mødtes igen og kyssede for første gang, og senere havde de også sex, hvilket ifølge Kim West var "utroligt" og "mind-blowing". Derefter traf Ben beslutningen om at forlade sin kone gennem to år for at påbegynde et forhold til sin biologiske mor.

Kvinde med to skeder afslører: Sådan har jeg sex
Kvinde med to skeder afslører: Sådan har jeg sex

I dag bor parret sammen i Michigan, USA og har altså planer om både at blive gift og få børn. Kim West forsvarer deres forhold og nægter, at der er tale om incest.

- Det her er ikke incest. Det er genetisk seksuel tiltrækning. Vi er så ens, og det er meningen, at vi skal være sammen. Jeg ved godt, at folk vil sige, at vi er ulækre, og at vi burde kunne kontrollere vores følelser, siger hun ifølge Daily Mirror til New Day og fortsætter:

- Men når du rammes af en kærlighed, der er så altopslugende, er du villig til at opgive alt og kæmpe for den. Det er en chance, du kun får én gang i livet, og noget, Ben og jeg ikke vil opgive.

Nu bliver det let at have sex under menstruation
Nu bliver det let at have sex under menstruation

Jesper har sex med heste: - Jeg gør ikke noget forkert
Jesper har sex med heste: - Jeg gør ikke noget forkert

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx