Af Peter Astrup - 09/10-17 21:05

For 11 måneder siden havde 28-årige Jackie et barn - nu har hun femFor 11 måneder siden havde 28-årige Jackie et barn - nu har hun fem

En britisk kvinde har formået at femdoble sin børneflok på under et år.

storybild

Personerne på arkivbilledet har ikke noget med sagen at gøre. (Billede: Shutterstock/Iris (modelfoto). )

Britiske Jackie Kay har formået at femdoble sin børneflok på bare 11 måneder.

Den 28-årige engelske kvinde havde allerede et barn, da hun i oktober sidste år fødte tvillingesøstrene Sarah og Paige. Allerede i september i år var hun på fødestuen igen. Denne gang for et nyt tvillingepar. To drenge ved navn Wesley og Nicholas. Det skriver Daily Mail.

»Det var som om, at det var meningen, det skulle ske sådan. At blive gravid med mit andet tvillingepar så hurtigt efter hinanden er fantastisk - og det tog lidt tid, før det hele gik op for mig,« forklarer Jackie Kay.

Jackie og hendes mand Tony havde ikke planlagt at forøge familien igen så hurtigt efter at have fået barn nummer to og tre, men der gik altså kun et par måneder efter fødslen, så opdagede hun, at hun på ny var gravid.

Parret forklarer til Daily Mail, at de var noget chokerede, da de fik at vide, at de skulle være forældre igen. Den følelse blev kun forstærket efter de fik at vide på Ipswich Hospital, at der igen-igen var to små nye mennesker på vej.

Parret var bekymrede, men også begejstrede ved udsigten til at blive forældre igen, så nu har de altså fem børn sammen. Den ældste af dem er bare tre år.

Jackie Kay forklarer i øvrigt, at to sæt tvillinger er noget af en udfordring. Opskriften til at få det hele til at gå op er at holde stramt på rutinerne og være meget organiseret i hverdagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hjemmeplejen glemte at give dement...
bt.dk
7 måneder efter skandalen: Nu har...
bt.dk
Rygterne nåede præsidentens øre: Nu...
bt.dk
Zobel i millionhandel: Sælger villaen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx