Af - 30/08-15 15:01; Opdateret: 30/08-15 15:21

Sygdom har gjort Louise sort: Se hendes mystiske forvandlingSygdom har gjort Louise sort: Se hendes mystiske forvandling

En sjælden sygdom, som lægen ikke opdagede, har givet Louise Grimshaw sort hud.

Bildstrecke im Grossformat »

Louise Grimshaw, 20 år, har fået mørk hud på grund af en sjælden sygdom.

- Tag hende med hjem og giv hende noget mad.

Sådan lød beskeden til Louise Grimshaws familie, da de bekymret bar en meget syg pige ind til læge. Nu siger lægerne, at hun maksimalt har ni år tilbage at leve i. Det viser sig nemlig, at Louise lider af den sjældne sygdom Addisons sygdom, og det har lægen ifølge familien haft rig mulighed for at finde ud af.

Det skriver real-fix.com.


Professor: Pilleforbrug i psykiatrien er skadeligt
Professor: Pilleforbrug i psykiatrien er skadeligt

Havde lægen gjort sit arbejde ordentligt, stod engelske Louise Grimshaw ikke med nogen dødsdom i dag.

- Hun døde praktisk talt for øjnene af os. Hun var helt sort, fortæller mor Sharon om den dag de tog hende til læge.

- Hvis lægerne har diagnosticeret hende, da hendes far bar hende ind, havde sygdommen ikke nået hjertet. Hun har været nødt til at lære at gå snakke og synke igen. Hendes liv er ødelagt. Det er forfærdeligt, fortsætter moren.

Advarsel: Falsk nyhedsopslag på Facebook er en fælde
Advarsel: Falsk nyhedsopslag på Facebook er en fælde

Adskillige lægebesøg
Louise besøgte sidste år hendes læge, Leigh Family Practice, i Leigh uden for Manchester på fem forskellige tidspunkter i juni og juli. I perioden tabte hun sig næsten 32 kilo, før hun blev sort som følge af sygdommens angreb.

Dagen efter hun sidst besøget lægen, kollapsede hun, da hendes lever og nyrer stod af, og sygdommen angreb hjertet. Hun blev kørt til Warrington Hospital, hvor hun fik diagnosticeret Addisons sygdom.

- Hendes lever og nyrer har korrigeret sig selv, men de kan ikke redde hendes hjerte, så hun skal have en hjertetransplantation. Det var været et mareridt. Det værste er, at det helt kunne have været undgået, siger mor Sharon.

Familie i chok over mystisk forbrydelse: Hvem har stjålet vores datters lig?
Familie i chok over mystisk forbrydelse: Hvem har stjålet vores datters lig?

Hendes sag blev taget op af General Medical Council, som offentligt har kritiseret lægen, som ifølge rådet burde have opdaget sygdommen.

I en rapport udgivet i sidste måned skriver rådet, at Louises behandling var 'faldet alvorligt under det niveau, som forventes af en kompetent læge.' Rapporten fremhæver besøget den 14. juli, hvor lægen ikke har lavet tilstrækkelige undersøgelser af den 20-årige.

Louise Grimshaw er mor til 3-årige Amelia.

- Hvis de bare havde taget et ordentligt kig på hende og lyttet til vores bekymringer, var hun blevet behandlet. I stedet står hun til at miste livet, og Amelia står over for et liv uden en mor, siger Louises mor Sharon.

---

Symptomer på Addisons sygdom:

- kronisk træthed

- muskelsvækkelse og muskelsmerter

- appetitløshed og vægttab

- Kvalme og mavesmerter

- Svimmelhed

- Mørkfarvning af huden (hyperpigmentering)

Hos kvinder: nedsat seksuallyst, nedsat kønsbehåring og udsættende menstruation. Bemærk at disse symptomer enkeltvis kan optræde ved en række tilstande, der er langt hyppigere forekommende end Addisons sygdom.

Kilde: Netdoktor.dk

LÆS OGSÅ: Overraskende forskning: Færre får denne frygtelige sygdom

LÆS OGSÅ: RESPEKT: Jacob bestiger bjerg... i kørestol

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx