Af - 05/04-16 10:33

Nu er det officielt: Kendt tegneseriefigur springer endelig udNu er det officielt: Kendt tegneseriefigur springer endelig ud

Nogle havde måske set den komme flere kilometer væk, men nu er det officielt. Kendt tegneseriefigur fra TV hit-serien The Simpsons er sprunget ud som homoseksuel.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu er det officielt.

Listen er ikke lang med homoseksuelle tegneseriefigurer i animerede TV-serier, men nu er der kommet endnu en på listen. I det seneste afsnit af serien The Simpsons springer én af de helt store biroller ud som homoseksuel.

Det skriver The Guardian.

Sådan hylder Simpsons franske terrorofre
Sådan hylder Simpsons franske terrorofre

Waylon Smithers Jr. har i over 26 år været højre hånd for sin chef Mr. Burns, og i alle disse år har trofaste seere været vidne til Smithers’ ugengældte kærlighed for sin chef. På trods af at der aldrig har været lagt skjul på kærligheden til den mandlige chef, så er hans seksualitet dog aldrig blevet påtalt. Før nu.

I seriens seneste afsnit har Smithers - efter næsten 27 år - endelig fået nok af af den ugengældte kærlighed og går derfor på mandejagt med Homer. Hvilket altså må siges endelig at være det officielle springe-ud-af-skabet øjeblik for Smithers.

Mr. Burns' stemme vender alligevel tilbage til 'The Simpsons'
Mr. Burns' stemme vender alligevel tilbage til 'The Simpsons'

Det er nu første gang, at der i serien er talt åbent om Smithers’ seksuelle orientering, og ifølge The Guardian kommer øjeblikket som følge af Rob LaZebnik, én af seriens tekstforfattere, og hans kærlighed til sin homoseksuelle søn.

- Jeg tænkte: ‘Hvilken bedre måde findes der at fortælle min søn, at jeg elsker ham, end at skrive en tegneserie om det, siger han, ifølge The Guardian, til the New York Post.

LÆS OGSÅ: Mord i The Simpsons: Den her familie mister snart et medlem

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Endnu et chok på vej i næste sæson af 'The Simpsons'

LÆS OGSÅ: TV: Bliv udødeliggjort med en Simpsons-karakter

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx