Af - 04/04-16 17:59

Carlos har sin hånd i maven: 'Det føles sært, når jeg bevæger fingrene'Carlos har sin hånd i maven: 'Det føles sært, når jeg bevæger fingrene'

Brasiliansk mand slipper for at amputeret hånden efter alvorlig ulykke. I stedet har han fået syet den midlertidigt ind i kroppen, hvor han skal bevæge den forsigtigt.

Bildstrecke im Grossformat »

Læger i Brasilien har reddet en mand fra at miste sin hånd ved at operere den ind i underlivet på ham.

Det skriver den britiske avis The Independent.

Carlos Mariotti var ude for en alvorlig ulykke på en plasticfabrik i byen Orleans i det sydlige Brasilien, da han fik hånden i klemme i en spolemaskine.

Husker du Matilda med stomi, som rejste verden rundt? Sådan har hun det i dag
Husker du Matilda med stomi, som rejste verden rundt? Sådan har hun det i dag

Det lykkedes ham at få hånden ud ved egen hjælp, men maskinen tog to af hans fingre og næsten al huden på hånden, så hans knogler og sener var blottede, skriver The Independent.

Derfor tog lægerne den drastiske beslutning at lave en lomme i Mariottis underliv, hvor hånden kunne hele.

- Det var en meget stor og skrøbelig skade, og det eneste sted, vi kunne få plads til hele hånden, var i hans abdomen. Uden den procedure ville der være risiko for infektion, hvilket ville få vævet og senerne til at rådne væk, siger dr. Boris Brandao, der står bag operationen, ifølge The Independent.

Ny behandling kan dræbe brystkræft superhurtigt
Ny behandling kan dræbe brystkræft superhurtigt

Carlos Mariotti er stadig indlagt på hospitalet, men er ved godt mod ved udsigten til, at han slipper for at få amputeret sin hånd.

Nu kan han nøjes med at gå rundt med sin beskadigede hånd inde i maven i 42 dage. Han har fået instrukser fra lægerne om, at han skal bevæge den forsigtigt fra tid til anden, så den ikke stivner.

- Det er en virkelig sær følelse at prøve at bevæge mine fingre inde i min krop, og det er klamt at se min mave bevæge sig, siger Mariotti ifølge The Independent.

LÆS OGSÅ: Ung kvinde døden nær efter stor tampon-fejl: - Den var helt sort

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx