Af - 16/07-16 18:56

Autistisk dreng dumpede eksamen, men fik oprejsning af fantastisk lærerAutistisk dreng dumpede eksamen, men fik oprejsning af fantastisk lærer

Moren til en autistisk dreng er i tårer over skolens brev til sønnen, efter han dumpede en eksamen.

storybild

Det fulde brev fra skolen kan ses i bunden af artiklen. (Billede: Twitter)

Gail Twist er rørt til tårer over en gestus fra sin autistiske søns skole - Lansbury Bridge School i England.

Gestussen handler om et ærligt og dybfølt brev, som skolens leder, Mrs Jane Grecic, sendte til sønnen Ben, efter han dumpede en eksamen.

Soulshock mistede sin hustru: Nu hylder hans søn ham i rørende brev
Soulshock mistede sin hustru: Nu hylder hans søn ham i rørende brev

I brevet forklarer skolelederen, at Ben ikke må være nedtrykt over eksamen, da den type prøver kun besvarer en lille del af, hvem Ben er som person.

I brevet, som du kan se nederst i artiklen, fortæller Mrs Jane Grecic blandt andet, at Ben har unikke evner til at samarbejde, er god til at få nye og beholde sine venner, samt at han besidder store kunstneriske evner.

Han genskaber 15 år gammelt hunde-foto: Årsagen er rørende
Han genskaber 15 år gammelt hunde-foto: Årsagen er rørende

Over for Daily Mail fortæller den rørte mor, at brevet, som er blevet retweetet flere end 4.400 gange og fået mere end 8.400 likes, siden hun lagde det op på Twitter onsdag morgen, dumpede ind af døren som en total overraskelse.

- Det kom som en komplet overraskelse, og det var så fantastisk og det smukkeste brev, jeg nogensinde har læst, siger moren til den engelske avis.

- Det, at de adresserede det direkte til Ben var bare så dejligt, og han var så overrasket og sagde, hvor fedt og ufatteligt det var, at de tænkte sådan om ham, lyder det fra den glade og stolte mor.

Sammen til det sidste: Her siger ægtepar farvel på intensiv
Sammen til det sidste: Her siger ægtepar farvel på intensiv

Se brevet her.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx