Af - 19/09-16 21:45

Læger begik kæmpe fejl: Pludselig kom hendes prutter ud af skedenLæger begik kæmpe fejl: Pludselig kom hendes prutter ud af skeden

Lægerne lappede en kvinde helt forkert sammen efter en operation, hvilket resulterede i en ganske ubehagelig kropsfunktion.

storybild

- Mens jeg kom mig oven på operationen, spurgte lægerne mig, om jeg fik luft ud af maven, og jeg svarede ja - men det kommer ud af min vagina, fortæller den makedonske kvinde. (Billede: Scanpix/Modelfoto/Iris)

Der er sager om lægesjusk - og så er der den meget uheldige sag om Jasminka Velkovska, for hvem ordet 'skedeprut' har fået en meget bogstavelig betydning.

Den makedonske kvinde blev behandlet for kræft på et hospital i landets hovedstad Skopje for tre år siden, men i forbindelse med en operation gik det helt galt.

Hver tredje kvinde gør dette 'forkert' på toilettet
Hver tredje kvinde gør dette 'forkert' på toilettet

Efter lægerne på hospitalet havde foretaget en operation på Jasminka Velkovskas tyktarm, kom hendes prutter således ikke længere ud derfra, hvor de plejer og bør gøre - i stedet kom de ud forfra.

- Da jeg kom mig efter operationen, spurgte lægerne mig, om jeg fik luft ud af maven, og jeg svarede ‘ja - men det kommer ud af min vagina’, fortæller hun til makedonsk tv ifølge Daily Mail.

- De fortalte mig, at det snart ville gå over, og at jeg ville blive o.k., men der begyndte at komme noget ud af min vagina. Jeg blev bange, og det hele var virkelig ubehageligt, supplerer hun.

Ny trend: Derfor putter kvinder urte-kugler op i skeden
Ny trend: Derfor putter kvinder urte-kugler op i skeden

Og så var det, at lægerne opdagede, at de havde begået en kæmpe brøler. En røntgenscanning viste nemlig, at Jasminka Velkovskas tyktarm ved en fejl var blevet forbundet med hendes vagina i forbindelse med operationen.

Og hvad der var endnu værre - de ondartede kræftceller, som lægerne i første omgang opererede hende for at fjerne, var der stadig. Så kvinden måtte på operationsbordet igen - men hun valgte at blive indlagt på et andet hospital denne gang.

Jasminka Velkovska og hendes advokat forhandlede sig efterfølgende frem til, at hospitalet skulle betale hende hvad der svarer til omkring 225.000 kroner i erstatning.

Kvinde finder bold af kattehår på 5 cm i sin vagina
Kvinde finder bold af kattehår på 5 cm i sin vagina

Nu overvejer hun imidlertid at sagsøge hospitalet, idet hun ikke har fået det fulde beløb. Der mangler stadig 75.000 kroner, forlyder det.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx