Af - 27/03-15 21:05

Maskeret trio angreb omstridt sexklubMaskeret trio angreb omstridt sexklub

Swingerklubben Tudor Lounge er igen i modvind.

Bildstrecke im Grossformat »

En omstridt swingerclub i Birmingham i Storbrittanien blev sidste onsdag angrebet af tre maskerede mænd, der slog vildt omkring sig. En mand blev slået, en kvinde blev skubbet og alle gæsterne til festen blev tvunget ud på gaden.

Det skriver Birmingham Mail.

Politiet jagter lige nu en maskeret band, der angreb Tudor Lounge, en omstridt swingerklub, der er indrettetet i et 400 år gammelt bevaringsværdigt hus. De maskerede gerningsmænd slog til lige efter 21.30, da swingerfesten var på sit højeste.

En 53-årig mand blev slået i jorden og en kvinde fik et hårdt skub under angrebet inden den maskerede trio forsvandt fra klubben tomhændede. Voldsmændene skal angiveligt ikke have båret våben.

Angrebet har fået de lokale, der i forvejen var utilfredse med, at klubben har slået sig ned i nabolaget, til at blive endnu mere bekymrede over sexklubbens placering.

Sexklub i fredet bygning: Kan swinge videre trods protester
Sexklub i fredet bygning: Kan swinge videre trods protester

En nabo til sexklubben var vidne til optrinnet.

- Maskerede mænd løb ind i klubben og så så vi i hobetal af besøgere, halvnøgne eller kun iført håndklæder og hovedsagligt mænd, der væltede ud på gaden.

- Naboerne føler, at klubben potentielt tiltrækker kriminelle til området.

Det voldelige overfald puster til en konflikt imellem klubben, der har slået sig ned med byrådets velsignelse, og naboerne, der helst ikke ser, at der skal knaldes igennem i deres kvarter.

Se billederne, der vækker harme hos naboerne øverst i artiklen.

Naboerne til den omstridte sexklub står tilbage med uforettet sag efter at byplanlæggerne har afsagt deres dom. Der er ikke noget at komme efter i sagen om Tudor Lounge, der ligger i den over 400 år gamle fredede bygning.

Forsker: Sprøjteorgasme er mere end bare tis
Forsker: Sprøjteorgasme er mere end bare tis

Sexklubben har en lejekontrakt, der strækker sig ti år frem i tiden. Og byrådets efterforskere har ikke fundet nogen anledning til at lukke ned for det historiske sexhus eller dets aktiviteter.

Swingerklubben har nemlig, med velsignelse fra byrådet, fået en tilladelse til at ændre det indvendige af den flotte bygning. Og det har de sandelig også gjort, hvis man skal tro informationerne på deres egen hjemmeside.

- Bygningen er fuldt istandsat med ét enkelt formål for øje - din lyst og nydelse, står der på swingerklubbens hjemmeside, der videre skriver:

- Kom og slut dig til vores fester, eller kontakt os for at arrangere din egen. Vores faciliteter er blandt de mest imponerende, du vil finde i nogen-som-helst engelsk klub. Festerne er velbesøgt, men helt fri for pres, og de er dermed ideelle for både den, der besøger en klub for første gang - og den mere erfarne swinger.

Lokale raser: Historisk bygning er nu forvandlet til sexklub
Lokale raser: Historisk bygning er nu forvandlet til sexklub

Selv om man måske ikke ville løfte et øjenbryn ved at indrette en fangekælder i 1601, så får det nye tiltag en noget lunken modtagelse af lokalbefolkningen.
En af de folk, som Birmingham Mail har talt med, sagde følgende:

- De har åbenbart en fangekælder og falbyder sig til enhver lyst, hvilket, når man ser på, hvilke kvinder, der kommer der, uundgåeligt vil tiltrække de perverse og afskyelige til vores nabolag.

- Det er ikke det, vi regnede med, da vi flyttede hertil med vores familie. Som skatteborger i Birmingham, synes jeg, at vi skulle kunne regne med en eller anden form for beskyttelse fra den slags.

En talsmand fra Tudor Swingers Club oplyser, at de har blænder vinduerne af, at der er 60 meter til den nærmeste nabo og at de øvrigt ikke har modtaget en eneste klage endnu.

LÆS OGSÅ: Bubbers bedste: Skæv, fuld og swinger

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Skægtrimmer trækkes tilbage...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx