Af Sebastian Bjerring Jensen - 21/07-17 12:00

Hov, hvad står der?! Da turisterne kiggede op på flyet, fik de en ubehagelig overraskelseHov, hvad står der?! Da turisterne kiggede op på flyet, fik de en ubehagelig overraskelse

'Go home fucking tourists'.

storybild

Sådan stod der på det banner, der hang efter et fly over Carnon-stranden i den franske by Montpellier.

Det skriver News.

Budskabet er ikke til at misforstå. Kort tid efter blev den samme besked sågar leveret på spansk til de gæster på stranden, der ikke forstod engelsk.

Det viste sig hurtigt, at banneret var en del af et stunt fra YouTuberen Remi Galliard, der er kendt for at lave sjov med folk på en måde, der tit sender ham i ordensmagtens søgelys.

Det var også tilfældet denne gang. Remi Galliard var nemlig på vej op i luften med et tredje banner, denne gang på fransk, da politiet fik komikeren stoppet.

Adskillige turister nåede dog at se den noget fremmedfjendske besked. Det kan man se i nedenstående video fra Remi Galliards YouTube-kanal, hvor strandgæsterne rejser sig, da de får øje på flyet.

Det er dog ikke alle gæsterne, der måske lige er klar over, at budskabet var Remi Galliards, eller at det var ment som et komisk indslag. Derfor har borgmesteren i byen Manquio Carnon, Yvon Bourrel, nu været ude og undskylde den franske YouTubers spøg.


I Twitter-opslaget kalder han episoden 'frustrerende', og gør det klart, at turister altså er velkomne i Manquio Carnon.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
De små hyldede Frederik: Men deres...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx