Af Katrine Frederikke Wandrup - 05/09-17 18:29; Opdateret: 05/09-17 18:53

Debbie smurte madpakke til sin søn: Så fik hun øje på noget, der fik hende til at skrigeDebbie smurte madpakke til sin søn: Så fik hun øje på noget, der fik hende til at skrige

Debbie Cambell fik sig noget af et chok, da hun fandt æg fra verdens giftigste edderkop i en banan, hun var ved at give til sin lille søn.

storybild

41-årige Debbie Cambell fra Cambridge i England gjorde et uhyggeligt fund, da hun for nylig var ved at pakke sin lille søns madkasse.

I en banan, hun var ved at pakke ned til sin lille dreng opdagede hun nogle små æg, som senere viste sig at stamme fra verdens giftigste edderkop.

»Jeg skreg. Jeg havde en forfærdelig følelse i det øjeblik, jeg så dem,« fortæller hun til Cambridge News.

Hun var godt klar over, at de små æg ikke var normale, og derfor brugte hun alles ven i nøden – Google. Her fandt hun ud af, at æggene stammer fra den brasilianske vandreedderkop, som er den giftigste edderkop i verden.

Bananerne var købt i det lokale supermarked, og i det øjeblik Debbie Cambell så æggene, fik hun sin mand til at hjælpe med at pakke alt den frugt, de havde købt, ned i en pose for at sikre sig, at æggene ikke klækkede i hjemmet.

Derefter kørte parret tilbage til det lokale supermarked, hvor personalet undskyldte og hjalp hende af med posen med frugten i.

Alligevel er Debbie Cambell stadig så chokeret, at hun ikke er sikker på, om hun kan handle i supermarkedet igen.

Supermarkedet har officielt undskyldt overfor familien og er i øjeblikket i gang med at undersøge, hvordan æggene fra verdens giftigste edderkop var havnet i deres butik i England.

»Vi sælger millioner af bananer hver eneste uge, og vores producenter arbejder hårdt for ar sikre, at frugterne er rene og ufarlige. Alligevel kan disse ting ske, selvom det er meget sjældent, fordi der er tale om friske råvarer,« siger en talsperson fra supermarkedet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Har du tænkt over, hvorfor der altid...
bt.dk
Udstemt 'X Factor'-deltager: 'Det var...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx