Af Mathias Tuxen - 26/10-17 16:12

Kvinde bestilte en pakke over nettet: Da hun åbnede den blev hun skrækslagenKvinde bestilte en pakke over nettet: Da hun åbnede den blev hun skrækslagen

Nogle ville tage det som en kæmpe gevinst, men kvinden og kæresten turde ikke at overnatte i deres hjem.

storybild

Arkivfoto: Reuters (Billede: REUTERS PHOTOGRAPHER)

Et par fra Orlando Florida havde bestilt nogle tomme opbevaringskasser over internethandelsvirksomheden Amazon, men da de åbnede pakken, fandt de alt andet end det, som de havde bestilt. Internetbutikken havde leveret to sorte plastikbeholdere med 29 kilogram marihuana gemt indeni.

Pakken blev fragtet med firmaet UPS fra den amerikanske stat Massachusetts gennem Amazons hovedlager. I det øjeblik parret fra Florida åbnede den store pakke blev de ramt af den særprægede luft af pot, der bredte sig i hele huset. Allerede da de løftede pakken, som skulle indeholde to tomme kasser, undrede de sig over vægten.

De to kasser, som de havde bestilt, fandt de inde i den omhyggeligt indpakkede kasse, men det var de to tunge poser indeni, der overraskede dem. I det øjeblik de indså, at de havde fået leveret 29 kilogram pot, kontaktede de straks politiet, som var mindst lige så forbløffede over det syn, der mødte dem. Efter det indledende chok havde lagt sig meldte en større bekymring sig hos parret; hvad hvis ejeren af de 29 kilogram kommer for at lede efter det?

»Vi frygtede, at nogen ville bryde ind i vores hjem, så vi sov der ikke i et par dage,« forklarer kvinden til TV stationen WFTV. Parret ønsker for deres sikkerheds skyld ikke at fremgå med navn.

Efter mere end et måneds mailkorrespondance med Amazon modtag parret et gavekort på 150 amerikanske dollars og udmeldingen, at virksomheden ikke kunne gøre mere på nuværende tidspunkt.

Ifølge WFTV har politiet i Orlando ikke foretaget anholdelser i sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bruuns klumme: Hvorfor først nu, Wenger?
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Den verdenskendte svenske musiker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx