Af - 11/09-16 19:14

Mor tager 15-årig datter med til lægen: Vil have lavet flottere skamlæberMor tager 15-årig datter med til lægen: Vil have lavet flottere skamlæber

'Du kommer aldrig til at dyrke sex med dem der,' lød morens besked til datteren.

storybild

Modelfoto.

En australsk mor har taget sin 15-årige teenagedatter med til lægen med ønsket om, at hun igennem plastikkirurgi kunne få et mere attraktivt sæt kønsdele.

Det skriver australske News.com

Datteren, der i australske medier bliver kaldt for Alana, blev taget med til den praktiserende læge for at diskutere, hvad lægevidenskaben kunne gøre for udseendet på den 15-åriges skamlæber. Ifølge moren så de 'abnorme' ud.

Så få kvinder kan finde rundt i deres eget skridt
Så få kvinder kan finde rundt i deres eget skridt

- Normale kvinder er mere ordentlige, skal moren have fortalt lægerne.

Teenageren Alanas indre skamlæber er større end de ydre, og det er netop det, som moren mener skal rettes af kirurgen.

- Hun kommer aldrig til at kunne få sex, mens hun ser sådan ud, siger hun.

En operation ville udelukkende være kosmetisk, da den 15-årige unge kvinde ikke lider nogle gener af sit udseende under trussekanten.

Ny udfordring: Navngiv dit underliv efter den seneste film du så
Ny udfordring: Navngiv dit underliv efter den seneste film du så

Under samtalen var den 15-årige stille og lod sin mor føre ordet. Selvom den konsulterende læge forklarede mor og datter, at skamlæber kom i en myriade af forskellige størrelser, så holdt moren på, at Alana skulle under kniven.

Da lægen til sidst spurgte den 15-årige, hvad hun selv følte for, så trak hun på skuldrene og sagde, at hun gerne ville have dem lavet.

Det opsigtsvækkende eksempel fra en lægekonsultation stammer fra en bog, der hedder 'When Doctors and Patients Disagree,' der kredser om problematikken, når læge og patient ikke kan finde melodien sammen.

11 fyre afslører detaljer om deres første møde med en vagina
11 fyre afslører detaljer om deres første møde med en vagina

Merle Spriggs, der er forsker på Children’s Bioethics Centre and Royal Children’s Hospital in Melbourne, forklarer, at en undersøgelse viser, at plastikkirurgi på skamlæberne på unge i omkring 25 procent af tilfældene er noget, som er mødrenes idé. Det har en undersøgelse vist.

I Australien har hver tredje konsulterende læge haft kontakt med en ung pige under 18, der gerne ville have ændret måden, som hendes kønsdele ser ud. Fra år 2000 til 2011 er antallet af kosmetiske operationer under bæltestedet steget fra 640 årlige indgreb til hele 1565, lyder det fra staten Victiorias rapport om kvinders helbred.

LÆS OGSÅ: Folk smiler smørret over OL-åbning i Rio: Kan du se hvorfor?

LÆS OGSÅ: Det sker der med din krop, når du stopper med at dyrke sex

LÆS OGSÅ: Sådan skal du vaske dig dernede, kvinde

LÆS OGSÅ: Derfor skal du IKKE barbere dig forneden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx