Af - 28/04-15 14:52; Opdateret: 28/04-15 15:03

FOTO: Denne far har sin søn tatoveret i ansigtetFOTO: Denne far har sin søn tatoveret i ansigtet

En amerikansk far fik i sommer tatoveret sin søns ansigt i hovedet, og det vækker nu stor opsigt i de amerikanske medier.

Bildstrecke im Grossformat »

Amerikanske Christien Sechrist elsker sin søn.

Så meget at den 20-årige far fra Houston i sommer fik en tatoveringen i hovedet af sin søns ansigt, og beslutningen har naturligvis fået opmærksomhed i flere amerikanske medier i de seneste dage.

Og på de sociale medier undrer brugerne sig over tatoveringen, som måske nok handler om kærlighed til sin søn, men placeringen i ansigtet kritiseres.

GALLERI: Gamle mennesker med tatovering ER bare sejere
GALLERI: Gamle mennesker med tatovering ER bare sejere

Ifølge Washington Post i USA fik Christien Sechrist lavet tatoveringen i sommer som en gestus til sin søn, der var tæt på at miste livet, og da han efterfølgende postede billedet på sin Facebook var det med følgende kommentar:

- Det ligner min søn på en prik, skrev han og tilføjede senere i kommentarfeltet:

- En smuk tatovering af et smukt ansigt på endnu et smukt ansigt, skrev Christien Sechrist, som er i lære som elektriker.

Kontroversielt forslag: Kommune vil betale for at fjerne ansigts-tatovering
Kontroversielt forslag: Kommune vil betale for at fjerne ansigts-tatovering

Det er uvist, hvorfor den 20-årige far valgte at få tatoveringen i ansigtet, men til BuzzFeed siger han, at "han altid har været glad for tatoveringer", og at hans søn, Perseus, "er vild med tatoveringen".

Ifølge Washington Post har der været 'blandede' reaktioner fra omgivelserne, men Christien Sechrist fortryder ikke tatoveringen, som han til hver en tid ville få lavet igen, siger han.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx