Af - 28/07-14 20:32; Opdateret: 28/07-14 21:37

Avis undskylder: Bragte billede af TV-stjerne i stedet for afdød soldatAvis undskylder: Bragte billede af TV-stjerne i stedet for afdød soldat

Avisen New Zealand Herald undskylder, efter de bragte et billede af Jackass-stjerne i stedet for en afdød israelsk soldat.

storybild

Ryan Dunn (anden fra højre), som havnede på forside af NZ Herald, døde, da han kørte galt i sin Porsche i 2011. (Billede: Polfoto/AP/Dan Steinberg)

Nogen på avisen New Zealand Herald må have røde øre, efter forsidehistorien om en afdød New Zealandsk-født israelsk soldat blev akkompagneret af et billede af den afdøde Jackass-stjerne Ryan Dunn.


Styrt i Touren: Belgier undskylder til Jakob Fuglsang
Styrt i Touren: Belgier undskylder til Jakob Fuglsang

Soldaten sergent Guy Boyland fra kibbutzen Ginosar, blev dræbt under en skududveksling med Hamas fredag i den sydlige del af Gaza-striben.

Redaktør på 'The Herald' Shane Currie siger i en pressemeddelelse:

- The New Zealand Herald undskylder uforbeholdent til familien og venner af Guy Boyland efter forkert brug af to billeder i dagens avis og på New Zealand Herald hjemmeside.

Nestlé: Der er IKKE en penis på vores chokoladebar
Nestlé: Der er IKKE en penis på vores chokoladebar

På Twitter har avisen ligeledes undskyldt fejlen.


Fejlen skete, fordi Guy Boyland var stor Jackass-fan og lagde et billede på Facebook af Ryan Dunn, efter Jackass-stjerne blev slået ihjel i en trafikulykke i 2011.

New Zealand Herald tog ved en fejl billedet og flere andre i den tro, at det var billeder af sergenten.

Neymars banemand undskylder: Jeg forsvarede mit land
Neymars banemand undskylder: Jeg forsvarede mit land

- Jeg vil gerne understrege, hvor alvorligt vi tager denne fejl og undskylde igen. Jeg vil også gerne undskylde til vores læsere - det offentlige stoler på, at vi ikke laver fejl, så vi må sikre, at det ikke sker igen, siger Shayne Currie, som har mødtes personligt med soldatens familie.

Familien har været overraskende tilgivende, særligt taget situationen i betragtning. Jeg har undskyldt for at tilføje til deres sorg, og jeg vil holde dem fuldt opdateret om, hvordan det skete, for det er naturligvis helt uacceptabelt, siger han.

LÆS OGSÅ: Aller-topchef: Undskyld, men Se og Hør lukker ikke

LÆS OGSÅ: Du undskylder for meget... Hvis du er en kvinde!

LÆS OGSÅ: Justin Bieber undskylder racistisk joke

LÆS OGSÅ: 1D-stjerne undskylder skandalevideo

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx