Af - 23/02-16 21:21

Syvårig dreng døde kort efter fotoet her blev taget: Derfor vil hans mor have dig til at se detSyvårig dreng døde kort efter fotoet her blev taget: Derfor vil hans mor have dig til at se det

En mor har delt et billede, der blev taget af hendes søn, kort før han døde af meningitis. Hensigten er at advare andre om den alvorlige sygdom.

Bildstrecke im Grossformat »

Engelske Mason Timmons var kun syv år gammel, da han døde af meningitis. For at advare andre om sygdommen deler hans mor, Claire Timmons, nu et billede, der blev taget af drengen, lige inden han døde.

Det skriver The Telegraph.

Frygtet sygdom rammer dansk skole - igen
Frygtet sygdom rammer dansk skole - igen

Den syvårige dreng havde ikke det røde udslæt, der almindeligvis forbindes med meningitis. Derudover var han vaccineret mod viral meningitis, men blev ramt af en bakterieform af sygdommen. For Claire Timmons og hendes mand kom det derfor som et chok, at Mason pludselig blev så syg.

- Det var meget svært for os at håndtere. Det er det stadig. Mason var kun syv år gammel, og han var sund og rask. Han var altid smilende og havde altid noget at sige. En morgen hørte jeg ham hoste, og så begyndte han at blive syg. Jeg troede, at der bare var tale om en mindre sygdom. Jeg havde set ham have det meget værre, og det virkede ikke som noget særligt, siger Claire Timmons til The Telegraph.

Men i løbet af dagen begyndte Mason at få feber, og da den ikke ville falde, tog moderen ham til lægen. Men der var det allerede for sent.

- Lægen sagde med det samme, at han troede, at det var meningitis, og gav ham nogle indsprøjtninger. Så tabte Mason bevidstheden, og den kom aldrig tilbage. Vi fandt så ud af, at sygdommen allerede havde angrebet hans hjerne, og at han var hjernedød. Han følte sig syg klokken 6.30, og ved midnatstid var han hjernedød, siger Claire Timmons.

Listeria-alarm: Pas på kogte skinketern
Listeria-alarm: Pas på kogte skinketern

Claire Timmons støtter nu en online underskriftindsamling, der kræver, at alle børn under 11 i England skal gives en meningitis B-vaccine. Næsten 600.000 mennesker har skrevet under.

3-årig dreng fik ondt i benene i Ikea: Tre dage senere blev de amputeret
3-årig dreng fik ondt i benene i Ikea: Tre dage senere blev de amputeret

Dansk spejderkorps er i beredskab efter meningitisudbrud
Dansk spejderkorps er i beredskab efter meningitisudbrud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx