Af - 16/02-16 17:51

7 ting kvinder tænker, når vi ser nogen, vi kender på Tinder7 ting kvinder tænker, når vi ser nogen, vi kender på Tinder

Du har sikkert prøvet at møde en ven eller bekendt på Tinder. Og så har du tænkt de her syv ting. Indrøm det.

I klippet herover kan du se nogle af de sjove eller grove beskeder, som metroxpress' læsere har modtaget på Tinder. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Du har lige sat dig til rette med din mobil i hånden og trykket på din Tinder-app - klar til at finde dit - måske - livs kærlighed.

Men så sker det akavede - mens du sidder dér og lystigt swiper til højre og venstre - at ham fra underetagen på kollegiet, som du altid snakker med i elevatoren dukker op på din skærm, eller ham du gik på studie med engang pludselig dukker op på din skærm.

Hvad tænker og gør du? Det svenske site Modette.se har lavet en liste med netop det - se herunder, om du kan kende dig selv.

Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden
Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden

Først tænker du:

Han ser jo ikke sådan ud i virkeligheden

Dit eget to år gamle profilbillede, hvor lyset falder helt rigtigt ind fra siden, og hvor en blid brise får dit hår til at blafre lidt i vinden er naturligvis en 1:1-afspejling af, hvordan du i virkeligheden ser ud.

NIPSTUDENT.TUMBLR.COM

Bagefter kommer spekulationen:


Har han swipet til højre?

Hvis du ikke selv swiper til højre, finder du ikke ud af, om han har. Omvendt, hvis du ikke gør - og han har swipet til højre - kan han med tiden godt regne ud, at du aldrig swipede tilbage.

Men du er jo nysgerrig...omvendt, vil du så egentlig vide det, for hvis han nu har swipet til højre, hvad betyder det så?

Så vild er Tinders nye opdatering
Så vild er Tinders nye opdatering

Bør jeg swipe til højre for at være sjov eller cool?

Du når også til spekulationen, om ikke det kan være lidt kikset ikke at like - for hvad sker der egentlig ved det - det kan jo bare være for sjov.

Hvad synes han om min profil?

Han ved godt, at dit hverdagsliv ikke består udelukkende af at bungeejumpe i Thailand, drikke kulørte drinks på Kos og hænge ud med mindst fem veninder af gangen, når du går i byen, selvom det er det din profils fotoalbum indikerer. Han har måske endda set dig med morgenhår og sorte rander under øjnene på studiet.

Så du tænker, om han nu synes, du har smurt liiige tykt nok på i forhold til, hvor sej og spændende, du egentlig er at hænge ud med.

Hvordan ville det faktisk være at have sex med personen?

Hans profilbillede sidder der og stirrrer intenst på dig fra skærmen. Du er på Tinder. Du har tænkt det. Indrøm det.

WWW.CMT.COM

Åh, så skidt da, jeg swiper til højre...

Du er jo nysgerrig, og som Modette.se skriver: Hvis han tror, det er for sjov, var det jo bare for sjov. Og hvis han tror, du flirter, skulle der jo ikke være noget af vejen for en lille flirt...

Men alligevel ender du med konklusionen:


Nej for helvede, jeg swiper til venstre!

Det er ALT for uoverskueligt, hvad der sker, hvis du swiper til højre - jeg swiper til venstre.

THEYCALLMEFUNKYFROG.TUMBLR.COM

LÆS OGSÅ: 13 typer du kan møde på Tinder i weekenden

LÆS OGSÅ: TV: 10 helt gale - eller geniale - scoreforsøg på Tinder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx