Af - 16/10-16 21:28

Husker du 'verdens mest sexede matematiklærer'? Hun er ikke den, du tror, hun erHusker du 'verdens mest sexede matematiklærer'? Hun er ikke den, du tror, hun er

En video fik internettet til at kalde Oksana Neveselaya 'verdens mest sexede matematiklærer', men nu viser sandheden sig at være en helt, helt anden.

En bare 15 sekunder lang YouTube-video fik internettet til at kalde Oksana Neveselaya fra Hviderusland 'Verdens mest sexede matematiklærer'. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

For få dage siden gik en video viralt, hvor den hviderussiske kvinde Oksana Neveselaya blev kaldt 'verdens mest sexede matematiklærer'. Men nu viser det sig, at sandheden er en helt anden.

For Oksana Neveselaya er ikke matematiklærer. Hun er faktisk heller ikke super god til matematik. Hun er elev, 17 år gammel og så er det faktisk slet ikke hende, der er på videoen.

Mange har ellers sat billeder af hende ved siden af videoen, fordi folk troede, at det var hende, der stod ved tavlen, skriver Mirror.

☀️

A photo posted by •Oksana Neveselaya• (@o_neveselaya) onOksana smelter hjerter: Er hun verdens mest sexede matematiklærer?
Oksana smelter hjerter: Er hun verdens mest sexede matematiklærer?

Lige siden hun blev sat i forbindelse til videoen, måtte hun benægte, at det var hende.

- Folk begyndte at sende mig links og screenshots fra Facebook, hvor opslaget havde fået 17.000 likes, siger Oksana Neveselaya ifølge Mirror.'Verdens lækreste matematiklærer' gør det igen: Helt nøgen i nyt photoshoot
'Verdens lækreste matematiklærer' gør det igen: Helt nøgen i nyt photoshoot

Hun har efterfølgende fået hundredetusinder af nye følgere takket være hendes fejlagtige identitet.To lærere fik taget frække billeder: Hun blev fyret, han blev en helt
To lærere fik taget frække billeder: Hun blev fyret, han blev en helt

- Jeg har gentaget det mange gange. Det er ikke mig. Men da mængden af ​​kommentarer vokser med eksponentiel hastighed, er det meningsløst for mig at gentage det igen og igen, siger Oksana Neveselaya ifølge Mirror.

Og så kan hun selv tilføje, at hun faktisk heller ikke har niveauet til at være matematiklærer:

- Jeg fik kun 7 ud af 10, så jeg kan ikke sige, at jeg har gjort det godt i det fag.


Faktisk fortæller hun, at hendes store passion er at spille skak. Og skakspillet har givet problemer i skolen.

- Jeg har altid været væk for at spille skak og måtte pjække fra timerne, forklarer Oksana Neveselaya ifølge Mirror.

Så 'verdens mest sexede matematiklærer' er ikke den, du troede, hun var. Men hvem det så er, kan vi ikke svare på - for hendes identitet er stadig ukendt.

Kylie Jenner deler sexet bikini-billede på Instagram
Kylie Jenner deler sexet bikini-billede på Instagram

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx