Af - 27/05-17 13:42

LIGE NU: Evakuering i gang i ManchesterLIGE NU: Evakuering i gang i Manchester

Det britiske politi har igangsat en evakuering i bydelen Moss Side i Manchester, England, i forbindelse med ransagningen af et hus.

storybild

(Billede: Nigel Roddis)

Ransagningen skulle angiveligt have forbindelse til efterforskningen af terror-angrebet i samme by mandag, hvor en selvmordsbomber dræbte 22 personer efter en Ariana Grande-koncert, skriver BBC og Sky News.

Den britiske premierminister Theresa May har netop fortalt, at det britiske trusselsniveau er sat ned fra 'kritisk' til 'alvorligt'. Det betyder, at angreb er forventelige, men at der ikke er umiddelbar risiko, skriver BBC. Den udmelding kommer kort efter evakueringen i Manchester.

Alligevel opfordrer hun den britiske befolkning til at være opmræksomme, når flere hundrede begivenheder løber af stablen over weekenden, herunder FA Cup i Wembley og en rugby-finale på Twickenham Stadion i Richmond, London.

Politiet oplyser til BBC, at evakueringen er 'for at sikre alles sikkerhed.'

Elleve personer er nu tilbageholdt i forbindelse med efterforskningen af angrebet.

Politiet har tidligere oplyst, at de har optrevlet en stor del af det netværk, selvmordsbomberen Salman Abedi var en del af.

Så sent som fredag aften anholdte det britiske politi en 44-årig mand, som er mistænkt for at have overtrådt de britiske antiterrorlove.

Opdateres...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Tidligere politiinspektør om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx