Af Finn Bjørvig Hansen - 16/11-17 08:50

Uhyggelig bølge af drab spreder frygt i nabolag: Seriemorder kan være på spil i FloridaUhyggelig bølge af drab spreder frygt i nabolag: Seriemorder kan være på spil i Florida

En mand blev fundet skudt tidligt tirsdag morgen i Tampa i delstaten Florida, USA, hvor politiet mistænker, at en seriemorder er på spil, efter tre andre er blevet dræbt i området.

storybild

Denne person er interessant for politiet i Tampa i forbindelse med mordet på de fire personer. (Billede: Tampa Police Department)

Politiet beder alle indbyggere i bydelen Seminole Heights om at blive indendøre, mens de leder efter morderen, skriver Bradenton Herald.

Den dræbte mand, der er identificeret som den 60-årige Ronald Felton, stod af bussen kort før klokken 5 om morgenen, fortæller en ven. Han var på vej til kirke for at hjælpe til med at give mad til de hjemløse, da han blev skudt og dræbt af en høj, tynd mand iført en baseballhat.

»Han var på vej over gaden, da drabsmanden kom op til ham bagfra og skød ham bagfra,« siger Tampas politichef, Brian Dugan.

»Nu må dette stoppe. Vi vil jagte denne person, indtil vi finder ham,« siger Tampas borgmester Bob Buckhorn under en pressekonference ifølge New York Post:

»Vi bliver nødt til at fange denne morder før, vi skal fortælle endnu en familie, at et elsket medlem er død.«

Politiet beder efter det seneste mord våbenejere om at tjekke, om deres våben stadig ligger derhjemme.

I oktober blev tre andre skudt og dræbt inden for fem dage i det samme område. Benjamin Mitchell på 22 år, Monica Hoffa på 32 år og Anthony Naiboa på 20 år mistede livet. Det rapporterer ABCnews.

De sager er endnu uopklarede.

Det seneste skyderi skete kun fire gader væk fra, hvor Monica Hoffa blev skudt den 11. oktober. Politiet mener, at morderen måske lever i området.

Foreløbig har myndighederne intensiveret jagten på den formodede seriemorder. Politiet har øget deres patruljering i området og kontaktet FBI.

En tidligere FBI-efterforsker fortæller, at en periode på en måneds pause mellem drabene kan skyldes en 'afkølings-periode'. Det er et typisk træk ved seriemordere.

»De vil begå nogle af deres forbrydelser, og så være rolige i en periode. Så vender de tilbage, og det er et indicium på en seriemorder,« siger den tidligere efterforsker Dave Couvertier.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Politiet kommer med ny udtalelse om...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx