Af - 15/06-15 06:48; Opdateret: 15/06-15 07:02

Medie: Whitney Houstons datter skal dø i barndomshjemmetMedie: Whitney Houstons datter skal dø i barndomshjemmet

Hun bliver angiveligt bragt tilbage til sit barndomshjem i Georgia.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Det bragte umiskendelige associationer til poplegenden Whitney Houstons eget dødsfald, da choknyheden kom frem, at Houstons datter, Bobbi Kristina, var blevet fundet livløs i et badekar i slutningen af januar 2015.

På hospitalet har den kun 22-årige Bobbi Kristina kæmpet for at komme tilbage, men hun får stadig hjælp af maskiner til at trække vejret, efter hun blev lagt i kunstigt koma.

Nu skriver flere medier heriblandt the Mirror, at familien planlægger, at Bobbi Kristina skal transporteres hjem til sin mors hus for at dø i fred og ro i familiære omgivelser frem for på hospitalet.

- Det var hendes mors og hendes eget hjem. Det ville være godt, hvis de kunne få hende tilbage, siger kilden og lægger vægt på, at det er det bedste man kan få ud af den tragiske situation, hvis man kan ære hende i barndomshjemmet omringet med billeder af Whitney Houston.

Dog virker det ikke til, at det er hele familien, som mener, at det er den bedste beslutning for Bobbi Kristina. Faren Bobby Brown er angiveligt langt fra tilfreds med den beslutning, og kilder tæt på familien fortæller, at han aldrig kunne finde på at slukke for datterens respirator.

Det er desværre ikke første gang, at der har været rygter omkring Bobbi Kristina, efter hun på tragisk vis endte på hospitalet. Det har tidligere lydt, at familien har bedt hospitalet om at slukke for respiratoren, men det har endnu ikke været sandt.

LÆS OGSÅ: Stor mystik om Whitney Houstons datter

LÆS OGSÅ: Familie siger farvel: Houstons datter er døden nær

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons datter fundet bevidstløs i badekar

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx