Af - 05/02-16 09:58

22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder

"Jeg kigger på dem, og det eneste de vil have fra mig er sex, men jeg kan ikke give dem det. De kunne se ud som Rihanna, og jeg ville stadig ikke kunne", siger Benny.

Bildstrecke im Grossformat »
- Jeg har prøver at skrue ned for sex. Nu går jeg kun i seng med omkring to hver uge. Når de er nemme at komme i bukserne på, får jeg ikke erektion, efter vi har været sammen første gang, siger 22-årige Benny James til Mirror. - Når jeg finder en pige, som jeg virkelig godt kan lide, prøver jeg at undgå at have sex med hende, fordi jeg ved, at jeg ikke vil føle noget for hende efterfølgende. Det er mit naturlige instinkt, siger Benny James til Mirror og tilføjer: - Jeg ender med at såre pigerne, men det er aldrig med vilje. - Siden 2016 begyndte, har jeg kun været ude med seks piger. Den ene datede jeg i en hel uge, siger Benny James til Mirror. Selvom Benny James nu forsøger at trappe ned på sexen, er hans strategi på ingen måder nem. Pigerne har nemlig også kun én ting i hovedet: - Jeg føler mig som et objekt, og jeg væmmes ved, at pigerne kun vil have sex - mange piger er nu så åbne omkring sex, siger han til Mirror. Benny James' Twitter-konto hedder "Beno_ldn" og den har 90,000 følgere. - Hvis en kvinde er sur, skal du holde om hende og fortælle hende, hvor smuk hun er. Hvis hun begynder at knurre, skal du straks træde tilbage til en sikker position og kaste chokolade på hende. - Alle jer tykke piger skal stoppe med at bide i jeres læber, når I tager billeder. I ser sultne ud, ikke sexede, skriver han på sin Twitter. - Du kan regne dig frem til en persons intelligens ud fra de antal gange, hun har fundet tilbage til sin ekskæreste, har Benny James tweetet. - Tak for en virkelig sexet aften skat. Du ramte virkelig mit punkt. - Hej skat. I går aftes var fantastisk. Jeg kan ikke vente med at ***** med dig igen. - Måske kan vi mødes i London næste gang? - Hvad siger du til, at jeg booker en dag til dig i min kalender i næste uge?

Benny James har fået for meget sex, og det vanskeliggør hans jagt på den eneste ene.

Glem alt om Tinder, Happn og Dating.dk. Hvis du er sulten efter sex, kan du bare gå på Twitter.

Det er i hvert fald den taktik, som 22-årige Benny James fra bydelen Croydon i London har benyttet sig af, skriver Mirror.

Han har hver dag sendt frække Twitter-beskeder til piger, og det har resulteret i, at han hver dag får flere hundrede svar fra lystige piger. Flere af pigernes svar indeholder frække nøgenbilleder.

Ud af de mange daglige svar, som Benny James hævder at få, spørger to eller tre af kvinderne ham, om han har lyst til at dyrke sex med dem.

Umiddelbart en lovende statistik, men den har forvoldt Benny James problemer:

- Jeg er virkelig træt af at have sex konstant. Sex har ødelagt mit liv, siger han til Mirror og fortsætter:

Jeg vil gerne slå mig ned og starte en familie, men jeg er blevet så vant til at have sex med piger, at jeg ikke er tiltrukket af dem, efter vi har haft sex.

Så lang tid går der før vi bliver trætte af sex med kæresten
Så lang tid går der før vi bliver trætte af sex med kæresten

Problemet kunne selvfølgelig løses, hvis Benny James bare holdt igen med sexen, men han hævder, at kvinder er blevet så krævende og åbne i forhold til sex, at flere af dem kun vil have sex ud af ham.

Derfor har Benny James længste forhold kun varet en uge, og de fleste varer ikke længere end en dag.

Klagebrev over højlydt sex: Find nu det G-punkt
Klagebrev over højlydt sex: Find nu det G-punkt

- Jeg kigger på dem, og det eneste de vil have fra mig er sex, men jeg kan ikke give dem det. De kunne se ud som Rihanna, og jeg ville stadig ikke kunne, siger han til Mirror.

Benny James fortæller, at pigernes fokus får ham til at føle sig ensom og afvist. Han vil gerne finde den eneste ene.

Ekspert: På dette tidspunkt på døgnet er det bedst at have sex
Ekspert: På dette tidspunkt på døgnet er det bedst at have sex

Derfor forsøger Benny James nu at trappe ned på sexen, så han ikke mister interessen for pigerne. Samtidig gør han sig mere umage med at flytte pigernes opmærksomhed væk fra sex.

- Nu hvor jeg prøver at finde en pige, som jeg kan forelske mig i, tager jeg pigerne med på fisketure, går i Zoologisk Have, og vi fodrer ænder sammen. Men romantikken dør desværre stadig, efter vi har haft sex, beklager Benny James til Mirror.

Han har dog ingen idé om, hvilken pige der er hans type, og det gør jagten på den eneste ene vanskelig.

Eksperter: Mænd er ligeglade med, om deres kærester har makeup på
Eksperter: Mænd er ligeglade med, om deres kærester har makeup på

LÆS OGSÅ: Sjov mor hitter: - Ja, de blev skabt via sex

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Skægtrimmer trækkes tilbage...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx