Af Bo Poulsen - 06/07-17 11:24

Hvalp fundet på amerikansk lufthavnstoilet: Ejeren efterlod hjerteskærende beskedHvalp fundet på amerikansk lufthavnstoilet: Ejeren efterlod hjerteskærende besked

I weekenden blev en kun tre måneder gammel chihuahua-hvalp fundet på et toilet i lufthavnen i Las Vegas.

storybild

Modelfoto.

Med hvalpen fulgte der et brev. Det var et brev, som hundens ejer havde skrevet. Et hjerteskærende brev, der afslører, at hunden måske får et bedre liv trods den hårde start på tilværelsen.

'Hej jeg hedder Chewy. Min ejer var i et voldelig parforhold og havde ikke råd til at få mig med på flyet. Hun ville ikke efterlade mig, men hun havde INGEN andre muligheder. Min ekskæreste (hundens ejers, red.) sparkede min hund, da vi skændtes, og han fik en stor bule på hovedet. Han har formentlig brug for en dyrlæge. Jeg elsker Chewy så meget. Vær sød at passe godt på ham,' står der i det håndskrevne brev ifølge 3News Las Vegas.


Den lille hvalp blev overdraget til et lokalt hundeherberg og skulle efter omstændighederne have det godt.

»Denne (historie, red.) her ramte mig meget. Man kunne se ud fra måden, brevet var skrevet på, at kvinden var i nød, og hun ønskede ikke at opgive ham, og hun kunne ikke tage ham med sig,« siger Darlene Blair fra hundeherberget til mediet.

Hun lægger dog vægt på, at den anonyme hundeejer burde have givet Chewy direkte til en anden venlig sjæl fremfor at efterlade den i lufthavnen.

Og hvis man er bekymret for den søde hvalp, så er der godt nyt. Ifølge journalisten Nathan O'Neal, der har skrevet historien, så skulle der stå en familie klar til at adoptere Chewy.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
'Skyldige' Ramos om Salah-skade:...
bt.dk
Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx