Af - 02/04-16 12:59

Se den vilde forvandling: Sådan overvandt hun anoreksienSe den vilde forvandling: Sådan overvandt hun anoreksien

En tidligere anoreksiramt ung kvinde er sluppet ud af spiseforstyrrelsens kløer og konkurrerer nu som professionel bodybuilder. Nu vil hun inspirere andre med sin historie.

Bildstrecke im Grossformat »

Se Aroosha Nekonams vilde forvandling i galleriet.

Tidligere kunne Aroosha Nekonam ikke ligge ned i sin seng på grund af hendes voldsomme anoreksi. Hun har endelig vundet kampen og er igen en sund og rask ung kvinde, der dyrker bodybuilding på højt plan. Hun fortæller sin historie på de sociale medier i et håb om at hjælpe andre i samme situation, som hun var i.

Det skriver Metro.

Ung kvinde vejede 38 kilo og var døden nær: Socialt medie redde hendes liv
Ung kvinde vejede 38 kilo og var døden nær: Socialt medie redde hendes liv

På Instagram deler Aroosha Nekonam dagligt billeder af sig selv i sit livs form, men sådan har det ikke altid været. Hun fortæller, ifølge Metro, at hendes spiseforstyrrelse på et tidspunkt var så slem, at hendes læger anbefalede hende at bruge kørestol, da det var for hård mod hendes hjerte at gå selv. Men lige lidt hjalp det.

- Selv da lægerne fortalte mig, at jeg havde brug for kørestol, var en del af mig stadig i fornægtelse. Jeg havde en lille stemme, der fortalte mig, at de løj og at de bare ville ødelægge mit arbejde, siger hun ifølge Metro.

TV: Emmas video deles flittigt:
TV: Emmas video deles flittigt: "Jeg blev sendt hjem for at dø"

Da det endelig gik op for hende, hvor stort problemet var, og at hun dermed besluttede sig for at blive rask igen, fik hun, ifølge Metro, et kæmpe chok over, hvad hun havde gjort ved sig selv. Hun begyndte straks at arbejde med læger og psykiatere for at komme tilbage på sporet igen.

Efter at hun fik sin sunde vægt tilbage, begyndte hun til yoga og senere vægtløftning, hvilket har ændret hendes liv for evigt, som hun nu udtrykker det.

Mød pigerne bag den nye spiseforstyrrelse
Mød pigerne bag den nye spiseforstyrrelse

På nuværende tidspunkt er Aroosha Nekonam ved at træne op til en konkurrence i bodybuilding. Det var gennem denne process, at hun besluttede sig for at dele sin historie.

Følg hende her på Instagram:

LÆS OGSÅ: Kræsenhed kan dække over ny spiseforstyrrelse

LÆS OGSÅ: Syge og pårørende: Spiseforstyrrelse ødelægger julen

LÆS OGSÅ: Nye tiltag skal hjælpe svært spiseforstyrrede

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx