Af - 19/12-16 14:26

Bella fik 400 roser af mystisk beundrer: - Det her er bare begyndelsenBella fik 400 roser af mystisk beundrer: - Det her er bare begyndelsen

Det er aldrig fedt, når man har lavet en aftale og bliver brændt af. Men i Bella Chammas’ tilfælde blev historien en lidt anden.

storybild

Den 21-årige kvinde fra Stockholm driver en nyopstartet skønhedsklinik, så da hun fik et opkald fra en kvinde, der ønskede en laserbehandling, var det en selvfølge, at kvinden fik booket en tid. Det skulle ske denne lørdag. Den booking udviklede sig til noget helt andet. Det skriver Nyheter24.

Da Bella fik fri fra sit andet arbejde, skyndte hun sig hen på klinikken for at tage imod kunden. Men ingen dukkede op.

Det blev Bella selvsagt en kende irriteret over, og hun begyndte derfor at sms’e den udeblevne kunde for at høre, hvad der var sket med deres aftale.

Romantisk julefoto går viralt: Kan du se, hvad der er galt?
Romantisk julefoto går viralt: Kan du se, hvad der er galt?

Midt i det hele blev hun dog ringet op af en kvinde fra et budfirma, der kunne fortælle, at der var en leverance på vej til hende.

- Jeg forstod ingenting. Da pigen kom op med den første æske med roser, tænkte jeg, at det måtte være fra en ven, eftersom jeg for nylig åbnede min egen klinik Bella’s Beauty Clinique. Men så fortsatte hun med at komme med æske efter æske. Jeg var helt chokeret, fortæller Bella til Nyheter24.

Alt i alt fik Bella 400 røde roser. Der var intet kort, ingen hilsen, og buddet kunne ikke fortælle, hvem der var den glade giver.

- Men hun sagde, at personen havde meddelt, at roserne var fra en fyr, at det her blot var begyndelsen, og at jeg jeg ikke behøvede at blive for at vente på kunden.

Ville give sin kone en romantisk overraskelse: Begik i stedet kæmpe brøler
Ville give sin kone en romantisk overraskelse: Begik i stedet kæmpe brøler

Derefter fik Bella en sms fra 'kunden', der skrev: 'Undskyld, at jeg ikke kom. Håber, at du er tilfreds med det hele'. Det måtte altså være den samme person som havde sendt alle roserne.

Sådan så korrespondancen med 'Malin', der viste sig at være en mand, ud:

- Han må havde bedt en kvinde om at ringe for ham, da han bookede tiden, fortæller hun.

Nu leder Bella efter den hemmelige beundrer, og selvom vi nok ikke får meget ud af at efterlyse ham her på metroxpress, vil vi slå et slag for det alligevel.

Simpelt trick tredobler din seksuelle nydelse
Simpelt trick tredobler din seksuelle nydelse

Så hvis du kender en svensker, der lige har købt 400 røde roser, bør du ikke tøve med at tippe os, så vi kan sende tippet videre til Bella, der gerne vil sige ordentligt tak for den store overraskelse.

- Jeg vil gerne takke personen. Han reddede jo min dag. Jeg synes, det er en virkelig fin gestus, og det viser virkelig, at der findes gode mennesker derude.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
Mystiske rystelser vækker undren på...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx