Af Webstud/AS - 08/07-17 19:15

Sparkede kvinde ned af trapper - nu har han fået sin strafSparkede kvinde ned af trapper - nu har han fået sin straf

En mand, som i december sidste år sparkede en kvinde ned af en trappe på en tysk togstation, er blevet idømt to år og 11 måneders fængsel. Det skriver BBC.

storybild

Manden ved navn Svetoslav blev fanget på overvågningsbilleder i oktober, hvor han ses gå et par trin ned af trappen, før han iskoldt sparker en tilfældig kvinde i ryggen, før han tager et sug af sin cigaret og vender sig om og går.

Kvinden brækkede armen og fik et voldsomt slag til hovedet i det uprovokerede angreb, der fandt sted i oktober sidste år. Hun siden overfaldet undgået kontakt med omverdenen, skriver BBC.

Få måneder efter episode blev overvågningsbillederne delt af tusindvis af brugere på nettet i håb om, at overfaldsmanden blev pågrebet. 11 dage efter at klippet gik viralt, spottede en borger manden, som kort efter blev anholdt.

Den 28-årige bulgarer erkendte, at det var ham på billederne, men påstod, at han intet huskede fra overfaldet. I retten kom det også frem, at manden lider af en hjerneskade som følge af et biluheld - et faktum, der angiveligt formindskede hans straf.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert: Kom så, Grosjean!
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Det norske kongehus forsvarer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx