Af Daniel Nøjsen Fallah - 20/03-18 11:42

Overrasket Wozniacki fik tårer i øjnene efter hyldest: 'Jeg kan ikke tro det'Overrasket Wozniacki fik tårer i øjnene efter hyldest: 'Jeg kan ikke tro det'

'Caroline Wozniacki Courts.'

Hvor er det vildt! Her vinder Wozniacki Australian Open

Det er navnet på to tennisbaner, som Caroline Wozniacki har fået opkaldt efter sig på Fisher Island i Miami, hvor den 27-årige danske tennisspiller har en luksuslejlighed. Her vil man hylde hendes Grand Slam-triumf ved Australian Open.

Øverst i artiklen kan du se øjeblikket, hvor Caroline Wozniacki vinder Australian Open.

»Jeg kan ikke tro, at jeg har en bane til ære for mig. Det betyder virkelig meget for mig - Fisher Island betyder selvfølgelig meget for mig. Min familie og jeg har alle boliger her, og vi bruger meget tid her,« siger en meget glad Wozniacki i en video, som resortet har lagt op på sin Facebook-side.

»Det føltes bare som et stort fællesskab og som én familie her. Jeg er så glad for, at alle ville gøre det her for mig, og det gav mig tårer i øjnene.«

My girls holding court #fisherisland @jennagreen7 @faraleff

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Banerne ligger på millionærressortet Fisher Island Club & Resort, der ligger på en lukket ø lidt ud for Miami. Det er også her hele Wozniacki-familien bor, når de i er i den sydlige stat i USA og her Wozniacki ejer et stort penthousehybel.

På deres Facebook-side skriver resortet også:

»Vi fejrer i dag Fischer Island-beboeren og tennisstjernen Caroline Wozniacki ved at dedikere vores tenniscenters two hardcourtbaner til hende på grund af hendes første Grand Slam-titel ved Australian Open i januar. Caroline er en speciel del af vores fællesskab, og vi er glade for at ære hende for hendes triumfer.«

Tilbage i januar måned faldt en grædende Caroline Wozniacki til jorden i Melbourne i Australien, da hun efter en lang og dramatisk finale besejrede rumænske Simona Halep og dermed endelig kunne kalde sig Grand Slam-vinder.

27-årige Wozniacki er i øjeblikket i Miami, hvor hun skal spille WTA-turneringen Miami Open. Her har danskeren fået en noget svær lodtrækning og står til at møde den tidligere Grand Slam-vinder Samantha Stosur eller den olympiske mester Monica Puig i sin første kamp i turneringen.

Når hun langt venter der også hård modstand i en eventuel kvart- og semifinale, hvor henholdsvis Venus og Serena Williams kan være modstanderen.

Miss Sunshine, som hun så populært bliver kaldt i USA, ligger i øjeblikket nummer to på verdensranglisten og nåede til finalen ved Miami Open sidste år.

Hun træder ind i turneringens anden runde og spiller tidligst fredag eller lørdag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Friends-stjerne deler ulækkert...
bt.dk
DR ændrer kursen radikalt: 'Den...
bt.dk
BT afslører: Counter-Strike-hold i...
bt.dk
Isabella sad fanget i klasselokale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx