Af - 11/09-13 10:52

Røver kom tilbage med pengene efter 12 årRøver kom tilbage med pengene efter 12 år

En butiksrøver forsøger tilsyneladende at gøre sin forbrydelse god igen - mange år efter.

storybild

Her er brevet, en eks-narkoman angiveligt har sendt til en amerikansk butik, han røvede for 11 eller 12 år siden. (Billede: Screendump fra Instagram)

For 11 eller 12 år siden stjal en butiksrøver 300 dollars fra en amerikansk butik. Nu har han leveret pengene tilbage og sagt undskyld.

Det afslører butikken, InterAsian Market i Nashville i USA, på sin Instagram-profil, hvor de offentliggør det brev, den anonyme butiksrøver har sendt dem sammen med pengene.

- Det er virkelig inspirerende og minder os om, at der er masser af gode mennesker i verden. Til den anonyme person: Du er tilgivet og vi takker dig for dit brev. Vi er ligeglade med pengene, men vi er inspireret og rørt af din handling, skriver butikken på Instagram.

LÆS OGSÅ: Bankrøveren er ved at uddø

Læs hele brevet fra butiksrøveren her eller se det over artiklen.

- Jeg er narkoman. For 11 eller 12 år siden plyndrede jeg denne butik med en pistol. Jeg tager ikke stoffer længere, og jeg føler, at jeg må gøre det godt igen over for de mennesker jeg har såret i fortiden. Jeg kom ind i butikken omkring klokken ni eller ti i 2002 eller 2003 og jeg tog en six-pack øl og bad om cigaretter. Da ekspedienten åbnede kasseapparatet for at give mig mine byttepenge tog jeg pistolen frem og snuppede cirka 300 dollars fra kassen og kørte væk i en hvid bil. Jeg håber, at I vil acceptere disse penge og finde tilgivelse. Fred være med jer - Anonym.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter gigantisk straffe-drama:...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Føles som sommer: 25 grader og sol...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx