Af - 12/05-16 08:52; Opdateret: 12/05-16 10:16

Her er de vildeste måder at snyde på til eksamenHer er de vildeste måder at snyde på til eksamen

Der findes mange kreative metoder, hvis man virkelig gerne vil snyde til sin eksamen.

Bildstrecke im Grossformat »
En studerende lod som om, han havde et sår på armen, så han kunne skrive noter på indersiden af plasteret. Genialt, men også lidt ulækkert. Skriv formler og noter på bagsiden af viskelæderet. Når eksamensvagten eller underviseren kommer forbi, kan du hurtigt vende det om. Vel nok et af de sikreste og mest benyttede tricks. Brug indersiden af din arm eller hånd som husketavle til de ting, der ikke har sat sig helt fast. En kuglepen der kan skrive med usynlig blæk. Et virkeligt godt kneb, der desværre bliver besværliggjort af, at det er svært ikke at blive opdaget, når man tænder sin UV-lampe. Nogle thailandske studerende var så kreative, at de næsten fortjente at bestå eksamen alligevel. De iførte sig briller, der kunne tage billeder af eksamensspørgsmålene, som så blev sendt til ukendte medsammensvorne, der hjalp med svarene. Skriv dine hemmelige notater på et lille stykke papir, som du ruller ind i kuglepennen. Hvis du har store negle, en virkelig skarp pen og rolige hænder, kan det her være tricket lige for dig. Nogle thailandske studerende bruge smart-watches til at kommunikere med folk udenfor eksamenslokalet, der kunne hjælpe med svarene på matematik-spørgsmålene. Et elegant trick, der kan være meget svært at opdage for eksamensvagten. Men det kan også være svært at se, hvad man har skrevet med sin blyant. Mange lommeregnere har en hukommelsesfunktion, så du gemme de matematikformler, der ikke lige sidder fast. Det er VIRKELIG smart, men hvem kan lige overskue at skrive på indersiden af etiketten, inden man skal op til sin eksamen?

Det er eksamenstid, og for en del studerende betyder det ikke kun en ekstra indsats for at læse op på stoffet, det betyder også, at hjernen kører på højtryk for at finde ud af, hvordan man kan komme lidt lettere igennem sin eksamen.

Snart må alle ungdomsuddannelser køre studenterkørsel
Snart må alle ungdomsuddannelser køre studenterkørsel

Problemet er dog, at det kan være temmelig svært at snyde uden at blive opdaget, og derfor har brugere på forummet Quora udvekslet erfaringer, skriver Daily Mail.

Derfor har Ida to gange fået karakteren -3 med vilje
Derfor har Ida to gange fået karakteren -3 med vilje

Det er der kommet en del vilde forslag ud af, som du kan se i galleriet.

Men husk. Hvis du fusker til eksamen snyder du ikke kun skolen, du snyder også dig selv.

Nervøse elever skulle til eksamen - så fik læreren en genial idé
Nervøse elever skulle til eksamen - så fik læreren en genial idé


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
Ekspert: Det kan kokain-anklagen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx