Af - 20/04-16 17:50

Coca-Cola visker tavlen ren: Se deres nye designCoca-Cola visker tavlen ren: Se deres nye design

De velkendte farvedesign til de forskellige Coca-Cola produkter på hylden er snart en saga blot. Læskefirmaet har netop annonceret helt nye design til både dåse og flaske.

Bildstrecke im Grossformat »

Se de nye design her i galleriet.

Så er det snart slut med med de velkendte helfarvede Lightcolaer i sølv, Zero i sort og Life i grøn. Coca-Cola har netop lanceret de nye colaer i en spritny farvekombination, som vil ramme hylderne i de kommende måneder.

Det skriver The Telegraph.

Vildt: Dette sker med din krop når du drikker sodavand
Vildt: Dette sker med din krop når du drikker sodavand

De nye colaer vil i maj ramme det Mexicanske marked først og derefter rulle ud i de resterende markeder i månederne efter. Ifølge direktøren for Coca-Colas globale design er det første gang, at de samler det velkendte Coca-Cola design i alle deres produkter.

- Måden, som vi nu forener vores mærke gennem design, er første gang i vores 130-årige historie, at det ikoniske visuelle Coca-Cola design på så fremtrædende en måde bliver en del af alle vores produkter, siger James Sommerville til The Telegraph.

Coca-Cola betaler erstatning til 1.293 kvinder
Coca-Cola betaler erstatning til 1.293 kvinder

I stedet for helt grønne, sorte eller sølvfarvede dåser og flasker, så vil samtlige produkter nu få det omtalte ikoniske røde design - i et sammensurium med de andre farver, så man dog stadig kan hive sin yndlings cola ned fra hylden.

LÆS OGSÅ: Ny 'grøn' Coca Cola narrer ingen

LÆS OGSÅ: Opskriften på Coca-Cola til salg for 86 millioner

LÆS OGSÅ: Coca-Cola på tilbagetog over hele verden

LÆS OGSÅ: Så meget sukker indeholder den nye Coca-Cola Life

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx